Faria véleménye a meccsrõl

Miután Jose Mourinhót a játékvezetõ a lelátóra számûzte, a találkozó utáni sajtótájékoztatón Rui Faria nyilatkozott az újságíróknak.


A fõbb témákról itt olvashattok:

 

 

Mourinho kiállítása

 

"Nincs mit mondanom a játékvezetõ döntésérõl. Vele [Mourinhóval] sem beszéltünk errõl, csak arról tárgyaltunk, mi szükséges a csapat számára a második félidõre, milyen esetleges korrekciók jöhetnek szóba; erre koncentráltunk."

 

 

 

Hazai bajnoki gólok hiánya

 

"Úgy gondolom, mindenki látta, megint mi voltunk a jobb csapat. Semmilyen taktikai kérdés nem merült fel a meccs alatt. Megint megmutattuk, hogy erõs csapatunk van és helyzeteket hoztunk össze, melyeknek normális esetben gólokat kellene hozniuk és ezekkel könnyedén nyernénk a meccseket. Oké, ez nem történik meg, és egyre csalódottabbak vagyunk miatta, de folytatnunk kell ezt és jönni fognak a gólok."

 

 

Korai gólt kaptunk

 

"Lesz idõnk kielemezni az esetet és megvitatni, milyen problémák okozták azt. Ha gólt kapsz, annak mindig van oka és olykor az egy rosszul levédekezett rögzített szituációt jelent. Ha valami rosszul megy, azon megpróbálunk javítani. Az Arsenaltól egészen eddig, két teljesen más gólt kaptunk, de vissza kell néznünk a videót. Igyekszünk a legjobb eredményt elérni."

 

 

Pogba sárga lapja

 

"Szerintem mindenki látta, mennyire mérges is volt, mert szabadrúgást kellett volna kapnunk, errefel õ kapott sárgát és így kénytelen kihagyni a következõ mérkõzést. Úgyhogy talán van ok, ami frusztrációt fejt ki emiatt, de ilyen megtörténik meccseken, a bíró döntése. A mi szemszögünkbõl nézve ez olyan döntés volt, amit ellenkezõen kellett volna meghozni."

 

 

A manchesteri feladatok nagysága

 

"Tudtuk, hogy nem lesz könnyû és változtatni kellett néhány dolgon, és ezt fogjuk csinálni tovább is. Hiszünk a játékosokban, hiszünk a keretben és amit változtatunk, az érkezni fog. Tudtuk, hogy rengeteg munka elõtt állunk és ezen dolgozunk. Ez egy nagy klub, tudtuk ezt és õszintén szólva, hozzá vagyunk szokva a nagy klubokhoz. Tudjuk, hogyan kell gyõztes csapatot építeni, ez a mi munkánk és tudjuk, hogy meg fogjuk csinálni."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!