Mourinhora két meccses eltiltás várhat

José Mourinho akár két mérkõzéses eltiltásban is részesülhet, miután a lelátóra küldték a tegnapi, 1-1-es döntetlenre végzõdõ West Ham United elleni bajnokin az Old Traffordon.


Mourinho sorozatban harmadik hazai mérkõzésén már a második alkalommal lett számûzve a lelátóra, miután az oldalvonal mellett dühében belerúgott egy vizespalackba, így a mérkõzést követõen sem állt a sajtó rendelkezésére az Old Traffordon.

 

A Special One-t, akit az októberi, Burnley elleni gólnélküli döntetlen alkalmával is elzavarták már a kispadtól, azt követõen reagált dühösen, hogy Paul Pogba sárgalapot kapott színészkedésért fél órányi játékidõ leteltét követõen.

 

Mourinho úgy érezte, a francia játékos javára kellett volna a játékvezetõnek szabadrúgást ítélnie, de a felvételek alapján Jon Moss jó döntést hozott, amikor felmutatta a figyelmeztetést.

 

 

"A játékvezetõ elmagyarázta Josénak a döntése okát, így errõl nincs több mondanivalónk" - kezdte Rui Faria a mérkõzést követõen.

 

"Szerintem frusztrálta Josét, hogy Pogba sárgalapot kapott. A mi javunkra kellett volna ítélnie a szabadrúgást, ehelyett azonban az ellenfél kapta meg."

 

"Mindenki látta ezt szerintem, de ez része a játéknak. A játékvezetõ döntése az iránymutató."

 

Pogba a döntés értelmében kihagyni kényszerül majd a West Ham elleni szerdai Ligakupa mérkõzést, míg Mourinho akár további következményekkel számolhat az Angol Labdarúgó Szövetség részérõl.

 

A United menedzsere, aki a Swansea City ellen töltötte le egy mérkõzéses eltiltását, amiért kikelt Mark Clattenburg játékvezetõ ellen, aki nem adott tizenegyest a Burnley ellen, korábban már 50 ezer fontos pénzbírságot is kapott, amiért kommentálta Anthony Taylor kinevezését a Liverpool elleni bajnoki rangadóra.

 

Az 53 éves portugál menedzsernek van már múltja Moss kapcsán is, ugyanis 12 hónappal ezelõtt a Chelsea-nél való ténykedése végnapjaiban szintén a lelátóra küldte a játékvezetõ a West Ham ellen 2-1-re elveszített mérkõzés után, amely szintén egy mérkõzéses eltiltást vont maga után.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!