Rojo: Csapatszellemünk továbbjutást érhet

Marcos Rojo nehéz mérkõzésre készül ma este a West Ham ellen, de szerinte a csapatszellem a Manchester Unitedet segítheti továbbjutáshoz a Ligakupa negyeddöntõjében.


Azt követõen, hogy végig a pályán volt a vasárnapi 1-1-re végzõdõ bajnoki mérkõzésen, Rojo ismét ott lehet a Vörös Ördögök védelmében, amikor a Kalapácsosok visszatérnek az Old Traffordra, ezúttal már kieséses rendszerû sorozatban. 

 

Az argentin bekk nagy eltökéltséget tapasztalt a United öltözõjében arra, hogy 2010 után elõször újra megnyerjék a Ligakupát, a játékosok összetartása pedig szerinte segítheti õket elérni ezt.

 

"Mindig összetartunk, az edzések után pedig ugyanúgy együtt mulatunk, mint bármely más csapatnál" - kezdte Rojo a United Review-nak még a vasárnapi mérkõzés elõtt.

 

"Nagyon fontos, hogy a pályán és azon kívül is egységet képviselünk, illetve hogy egy irányba húzunk, mert ez nagy segítség, amikor mérkõzést játszunk."

 

"Ha ez megvan, akkor anélkül vagytok egyek a pályán, hogy egyáltalán felismernétek, és mindenki keményen dolgozik egymásért, illetve a menedzserért."

 

 

Csalódott lehetett a United, miután sorozatban negyedik hazai bajnokijuk is döntetlenre végzõdött a hétvégén, pedig a Diafra Sakho vezetõgólját kiegyenlítõ Zlatan Ibrahimovic fejesgól után végig domináltak.

 

A West Ham United ihletett formában védõ kapusa, Darren Randolph azonban csak egy gólt engedélyezett a hazaiaknak, ráadásul kontrákból és rögzített játékhelyzetekbõl a londoniak is okoztak problémát, gondoljunk csak a korábbi United-nevelés, Ashley Fletcher nagy ziccerére, ahol De Gea akadályozta meg a kései gyõztesgól megszületését.

 

Rojo manchesteri karriere során már ötödször nézhetett farkasszemet a kelet-londoni alakulattal, és mivel még egy csapat ellen se lépett pályára többször mióta Angliában játszik, így természetesen tisztában van a fõvárosiak erõsségeivel.

 

"Õk egy olyan csapat, amely semmit sem ad ingyen az ellenfelének" - tette hozzá a 26 éves válogatott játékos.

 

"Harcosak, fizikálisan erõsek, agresszívek és tudják, hogy miként akarnak játszani. Még soha nem játszottam könnyû meccset ellenük."

 

"De ez a kupasorozat lehetõség számunkra, hogy megnyerjük a szezon elsõ trófeáját, úgyhogy minden tõlünk telhetõt meg fogunk tenni. Nehéz meccs lesz, amely után remélhetõelg mi fogunk továbbjutni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!