Újabb egy meccses eltiltás Mourinhonak

José Mourinho újabb egy mérkõzéses eltiltást kapott, azt követõen, hogy a West Ham United elleni bajnokin a lelátóra küldték, jelentette be az Angol Labdarúgó Szövetség (FA).


Mourinho azonnal le is tölti büntetését, amely értelmében a ma esti, West Ham United elleni Ligakupa negyeddöntõn nem lehet ott az oldalvonal mellett az Old Traffordon, emellett pedig 16 ezer fontos büntetést is be kell fizetnie.

 

Az FA által nyilvánosságra hozott közleményben leírják, a portugál menedzser elismerte a helytelen viselkedésével kapcsolatos vádakat, miután a szezonban már másodszor küldték a lelátóra. Egy Paul Pogba ellen elkövetettnek vélt szabálytalanság után John Moss a francia középpályásnak mutatott fel sárga lapot, amelyet követõen Mourinho látványosan dühöngött és kikelt magából.

 

Az Old Trafford oldalvonala mellett belerúgott egy vizes palackba, majd ezt követõen parancsolta a lelátóra a mérkõzés játékvezetõje.

 

 

"A Független Szabályalkotó Bizottság mai [2016. november 30.] meghallgatását követõen José Mourinho egy mérkõzéses eltiltásban részesült, amelyet azonnali hatállyal kell letöltenie" - kezdõdik az FA közleménye.

 

"A Manchester United menedzsere elismerte, hogy a vasárnapi, West Ham United elleni bajnoki 27. percében viselkedése nem felelt meg az elõírtaknak."

 

"Emellett a bizottság 16 ezer fontos bírság megfizetésére is kötelezi."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!