Csapathírek az Everton elleni meccs elõtt

Jose Mourinho megerõsítette, hogy Luke Shaw kihagyja az Everton elleni bajnokit, de üdvözölte eltiltásból visszatérõ játékosát, Paul Pogbát és Marouane Fellainit.


Shaw-t a West Ham elleni Ligakupa találkozó félidejében lecserélte a menedzser, Daley Blind váltotta õt bal bekk poszton. Ám Pogba és Fellaini - aki egykori klubja ellen játszhat a Goodison Parkban - letöltötte eltiltását, ellenben Wayne Rooney biztosan nem lép pályára, hiszen az elõzõ mérkõzésen szedte össze ötödik sárga lapját. A menedzser azt is közölte, Eric Bailly és Chris Smalling sem épült fel még.

 

"Nagy kár a sérüléséért" - mondta Jose az MUTV-nek Shaw-ról. "Azon az úton voltunk, hogy fejlesszük, mint játékos - rengeteg tanulnivalója van és elképesztõ potenciál van benne, ezért 90 perceket adunk neki. Nem folyamatosan, de a Feyenoord ellen megkapta, majd egy héttel késõbb 90 perc jött volna a West Ham ellen is, ám összeszedte ezt a kisebb sérülést."

 

 

"Sérülések terén nagyon jó helyzetben vagyunk - a két belsõ védõ és Luke az, aki sérült. Mindenki igen jól dolgozik azért, hogy ez így is maradjon egy ilyen nehéz szezonban, ami tele van mérkõzéssel. Remélhetõleg a kupában továbblépünk, amivel több kupameccset játszhatnánk a szezon második felében."

 

"Wayne a sárga lapok miatt lesz távol. Ezt a sort Zlatan kezdte, aki az Arsenal ellen nem játszhatott sárgák miatt, majd Fellaini és Pogba a West Ham ellen, de oké, mindenki követ el hibákat, úgyhogy nincs gond."

 

Az Evertonnál csupán egyetlen sérülttel kell számolnia Ronald Koemannak, a védekezõ középpályás Besic nem játszhat, csak február környékén épülhet fel.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!