Herrera: Hamarosan lesz szerencsénk is

Ander Herrera bízik abban, hogy a Manchester United javuló formája hamarosan elnyeri jutalmát és feltámasztják bajnoki szezonjukat.


Jose Mourinho csapata csupán egyet nyert meg a legutóbbi nyolc Premier League-meccsébõl és úgy megy neki a hétvégének, hogy kilenc pont a hátránya a Bajnokok Ligáját érõ helytõl, további négy az elsõtõl.

 

A vasárnap lehetõséget jelent arra, hogy az ötödik helyen álló Tottenhamen pontokat hozzon a gárda, és lezárja azt a sorozatát, mely négy hazai bajnoki óta tart, amiken folyamatosan csak döntetlenre volt képes.

 

"Õszintén szólva nem hiszem, hogy figyelnünk kellene a tabellára, ki van elõttünk, ki van mögöttünk és ki ellen játszunk legközelebb" - mondta a baszk középpályás. "A szerencse változni fog, mert jó dolgokat csinálunk."

 

"Soha nem láttam csapatot, mely több helyzetet alakított volna ki ellenfelénél, mégsem tudott nyerni, úgyhogy ha továbbra is úgy játszunk, ahogy tudunk, akkor jönnek majd az eredmények."

 

 

"Õszintén szólva nem akarok a tabellára nézni. Csak a Tottenhamre akarok gondolni, majd arra, hogy nyerjünk, utána jöhet a Crystal Palace, West Brom és a Sunderland."

 

"Gyõzelmi szériát akarunk összehozni, mert a negyedik hely mögött vagyunk és ha ott maradunk, nem lesz ok az örömre."

 

Herrera jól tudja, hogy nagyon kemény csatára kell számítani a Tottenham ellen, mely a legmasszívabb védelemmel rendelkezik a Premier League-ben. Ugyanis nincs csapat, mely kevesebb gólt kapott volna, mint a Spurs, míg a Vörös Ördögök által szerzett csekény, 19 gól kevesebb, mint amennyit a Crystal Palace vagy épp a West Brom lõtt.

 

"Beszélgettem errõl Daviddel [De Gea] és Juannal [Mata], bár a statisztikai adatokat nem ismerem, de abban biztos vagyok, hogy több helyzetünk van, mint tavaly, míg a mi kapunk elé kevesebbszer érnek el az ellenfelek, ám a tabellán elég rossz a kép. Amit nem tudok elhinni."

 

"A foci már csak ilyen, de ha folytatjuk, megfordul a szerencsénk. Nagyon jó játékosaink vannak. A labdarúgásban a legnehezebb a helyzetek kialakítása."

 

"Csak csinálnunk kell azt, amit eddig és idõvel jobb lesz minden."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!