Csapathírek a Crystal Palace meccs elõtt

Jose Mourinho megerõsítette, Henrikh Mkhitaryan nem utazik szerdán a Manchester Uniteddel a Crystal Palace otthonába, de reméli, hogy minél hamarabb visszatérhet csapatába a vasárnapi mérkõzés gyõztes gólját szerzõ örmény szélsõ.


Henrikh határozott, erõteljes befejezése jelentette a különbséget vasárnap délután a Spurs ellen, mely egy löketet adhat a csapatnak egy másik londoni gárda ellen, a Vörös Ördögök ugyanis Alen Pardew együttese ellen lépnek majd pályára.

"Remélhetõleg Mkhitaryan karácsonykor már játszhat majd" - mondta Mourinho hétfõ délután a mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón.

"Hiszünk benne, hogy ez lehetséges. Amikor a hordágyon láttam õt, azt hittem, hogy komolyabb a baj, amikor visszanéztem az esetet a TV-ben, akkor kissé megijedtem, de nincs akkora gond. Ez nagy kár, mert emiatt mérkõzéseket kell kihagynia legjobb periódusában, de legalább nem veszítjük el õt hosszabb idõre."

 

 

 


A United menedzserének Bailly visszatérésével, továbbá az utóbbi idõben remekül együttmûködõ Phil Jones, Marcos Rojo párossal több opciója is akad a védelem összeállítását illetõen.

"Nagyon jól teljesítettek" - mondta Mourinho Jones-ról és Rojóról. "Újságíró vagy, szóval te vagy az, aki elismeri, ha többet érdemelnek. Van egy olyan koncepciótok olykor, hogy egyes játékosok több jót vagy több rosszat érdemelnek, többet kerülnek címlapokra, mint mások, de nem hiszem, hogy õk emiatt aggódnának."

"Jól játszanak, többet, mint valaha és jobban, mint valaha, és most már egy harmadik középsõ védõnk is van, így tudjuk õket forgatni. Jones-nak pihenõt adtunk Ukrajnában, és most a Tottenham ellen sérülés és fáradtságmentesen játszhatott; most már Bailly személyében van egy harmadik középhátvédünk is. Az év végéig remélhetõleg képesek leszünk jól beosztani ezt a három játékosunk két posztra."

Mkhitaryan mellett Antonio Valencia is hiányozni fog szerda este, ugyanis az ecuadori jobbhátvéd begyûjtötte az ötödik sárgalapját, így automatikusan egy mérkõzést ki kell majd hagynia.

"Veszteség ez számunkra, mivel fenomenálisan játszik és nagyszerû szezont fut" - mondta Mourinho egy MUTV-nek adott exkluzív interjúban. "Szeret támadni és korábban szélsõ volt, így õt örömmel tölti el a csapat játékstílusa. De eltiltott lesz és a labdarúgás már csak ilyen, ez egy velejárója. Más játékosoknak is bizalmat kell szavaznunk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!