Jose: Figyelmeztettem Zlatant, hogy ide nem nyaralni jön

Jose Mourinho elárulta, figyelmeztette Zlatan Ibrahimovic-ot érkezése elõtt, hogy amennyiben karrierje végén "lazítani" szeretne, ne igazoljon Angliába.


Ibrahimovic a mérkõzés végén gyõztes gólt szerzett a Crystal Palace ellen 2-1-re megnyert bajnoki találkozón szerda este, mely minden sorozatot figyelembe véve 14. gólja volt, és csapattársai is lelkesen beszélnek róla, mióta nyáron a Paris Saint-Germaintól Manchesterbe tette át székhelyét.

"Tudom, hogy a karakter - hiszen az õ korában nyugodtan mondhatjuk, hogy ez karakter -, a személyiség, a játék iránti szenvedély és a minõség ott lakoznak benne" - mondta Mourinho.

 

 

 


"Tudtam, hogy képes lesz azt tenni, amit jelenleg is tesz - rengeteg szenvedéllyel. Elmondtam neki, hogy Anglia nem a legjobb hely, ha vakációra vágysz. Ha egy gazdag srác fenomenális karierrel lazítani akar, nem igazol Angliába."

"Ha Angliába jössz, az azért van, mert a világ legnehezebb bajnokságában kívánsz szerepelni, bizonyítani akarsz magadnak és megmutatni, hogy mire is vagy képes."

"A döntése, hogy ide jön, ezeken alapszik, igazán boldog vagyok, ugyanis nem csak a góljairól van szó. A góljai, a vezéregyénisége, a motivációja írja le õt jól, és én emiatt igazán boldog vagyok."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!