Raiola: Ibra hosszabbítani fog

Mino Raiola, a Manchester Unitedben futballozó Zlatan Ibrahimovic ügynökének várakozása szerint ügyfele el fogja utasítani a kínai bajnokságból érkezõ gazdag klubok ajánlatát és újabb szezont fog eltölteni a rekordbajnokkal.


Ibrahimovic eddig lenyûgözte a publikumot, mióta a Premier League-be tette át székhelyét a Paris Saint-Germain csapatától, melyet Jose Mourinho csapatában eddigi 25 mérkõzésen szerzett 16 találata támaszt alá.

A 35 éves játékos értesülések szerint 120 millió fontos szerzõdést kapott, hogy szerzõdjön a kínai futball-forradalomhoz, azonban Raiola támogatja a svédet, hogy maradjon Angliában.

"Nagy esély van rá, hogy lesz második év is" - mondta Raiola a Sky Sports News HQ képviselõjének, Jim White-nak a talkSPORT-on.

"Ez már eddig is szerepelt a szerzõdésben, szóval ez nem új számunkra és a Manchester United számára. Mindkét fél teljesen elégedett ezzel."

"Sokkal inkább az idõ a kérdés, hogy 'mikor', nem pedig az, hogy 'ha'."

 

 

 


Amikor a kínai klubok érdeklõdésérõl faggatták, Raiola hozzátette: "Errõl is tavaly volt szó, és õ úgy döntött, hogy nem él a lehetõséggel, helyette Angliába jön, ez is tanúbizonyságot ad az õ szellemiségérõl."

"A srác még nem fejezte be. Még mindig van spiritusz benne. Még mindig ég a gyõzelmi vágytól, hogy teljesíthessen. Ha a pénz érdekelte volna kizárólag, akkor nem lenne most a Manchester Unitedben."

Mourinho maga is elmondta novemberben, hogy élni kívánnak a hosszabbítási lehetõséggel, kitolva ezzel a svéd óriás szerzõdését további egy évvel, ugyanakkor hivatalos bejelentés még nem történt.

"Boldogok vagyunk vele. Élni fogunk a második év opciójával. Azt követõen pedig teheti majd, amit szeretne."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!