Visszatérnek az állóhelyek az Old Traffordra?

A Manchester United szurkolóit megkérdezték, hogyan vélekednek az Old Traffordon biztonságos állóhelyek bevezetésérõl.


A Premier League-ben szereplõ klub a szezonbérlettel rendelkezõk felé intézte kérését, hogy a témával kapcsolatban töltsenek ki egy online kérdõívet.

A Manchester United tisztviselõi októberben elutaztak a skót bajnok Celtic-hez, hogy megtekintsék az általuk újonnan bevezetett, 2975 fõ részére fenntartott állószektort.

A Premier League együttesei jelenleg annak lehetõségérõl tárgyalnak, hogy a stadionokon belül kisebb területû állószektort hozhassanak létre.

 

 

 


A Daily Mail állítása szerint "a szurkolók az Old Traffordról kaptak egy térképet, és rá kellett mutatniuk három területre, mely szerintük a legjobb lenne a stadionon belül azok számára, akik állva szeretnének csapatuk sikeréért szorítani."

A korábbiakban már volt róla szó, hogy a J szektorban található "éneklõ-szektor" lenne a legmegfelelõbb hely a biztonságos állóhelyek újbóli bevezetésére.

Értesülések szerint a Manchester United ügyvezetõ-igazgatója, Ed Woodward erõsen támogatja a biztonságos állószektorok bevezetését és azt, hogy a klubnak meg kellene vizsgálnia újbóli bevezetésének lehetõségét az Old Traffordon.


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!