Zlatan nem tett le a bajnoki címrõl

Zlatan Ibrahimovic elmondta, a Manchester United nem adja fel bajnoki álmait.


A Vörös Ördögök a hatodik helyen állva fogadják holnap a Middlesbrough csapatát, jelenleg 13 ponttal vannak lemaradva a listavezetõ Chelsea-tõl, pedig csupán három alkalommal kaptak ki a Premier League-ben.

 

Ibra élvezi elsõ angliai szezonját, már 17 gólt termelt a United színeiben, de ez még mindig nem elég egy maximalista labdarúgónak.

 

"Boldog vagyok, de boldogabb is lehetnék" - nyilatkozta a svéd csatár az ESPN-nek.

 

Arra a kérdésre, hogy a United bajnok lehet-e ebben a szezonban, így felelt: "Azt hiszem, igen... voltak olyan pillanataink, amikor a jó teljesítményünk mellé nem társultak jó eredmények, de immár megvan és csökkentettük a hátrányunkat."

 

 

"Remélhetõleg a többi csapat elkövet némi hibát és még közelebb kerülhetünk hozzájuk. Keményen dolgozunk ezért, hiszünk benne, gyõzni vagyunk itt."

 

"Nincs mentségünk, azért vagyunk itt, hogy megtegyük azt, amire képesek vagyunk, ami nem más, mint a bajnoki cím elnyerése."

 

Ibra a Sunderland elleni találatával immár 50. gólját szerezte a 2016-os esztendõben és ha szilveszterkor sikerülne dupláznia, az azt jelentené, hogy megelõzné Lionel Messit, aki 51-szer volt eredményes ebben az évben.

 

Ám úgy tûnik, ez nem igazán foglalkoztatja a svéd támadót, aki így folytatta: "A lábaimmal beszélek, nem azárt kapom a fizetésem, amiért a számmal beszélek. Azért kapom a bérem, amit a lábaim mondanak, és pontosan ez az, amit teszek."

 

"Minden szezonnak úgy megyek neki, hogy jobb legyen, mint az elõzõ. Az elõzõ szezonom tökéletes volt, úgyhogy a tökéletesnél jobb szezont próbálok most összehozni. Ezt tettem az elmúlt 15 évben is. Szóval amit teszek, az nem újdonság, csak egy újabb fejezet a történetemben."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!