Fletcher szereti a komoly megmérettetéseket

A United középpályása nem számít arra, hogy a rivális biztonsági játékot játszik.



Darren Fletcher bízik abban, hogy a vasárnapi látogatásuk alkalmával a Liverpool nem azt a biztonsági játékot fogja alkalmazni, amit a Rangers tett.

A United dominált a kedd esti Bajnokok Ligája mérkõzésen, amikor a Rangers látogatott az Old Traffordra. A skót nagycsapatnak egyetlen veszélyesnek mondható lövése volt, ám így is sikerült borsot törniük a vendéglátók orra alá a 0-0-ás végeredménnyel.

A Liverpool látogat vasárnap a Vörös Ördögökhöz, céljuk mindenképp elkerülni a vereséget, nem csak amiatt, mert a United a legnagyobb riválisuk, hanem mert csupán öt ponttal rendelkeznek eddig a bajnokságban.

Immár 20 éve, hogy a Pool utoljára emelhette magasba a bajnoki serleget. Azóta a Manchester United 11 bajnoki címet gyûjtött be és beérte riválisát. Mindkét együttes 18 bajnoki címmel büszkélkedhet.

Bár a Mersey-partiak épp egy átmeneti idõszakban vannak, mivel Rafa Benitezt Roy Hodgson váltotta az Anfield-i kispadon, Fletcher mégis úgy érzi, a klub örökségével állna szemben, ha döntetlenre játszanának.

"Liverpool történelme nem teszi lehetõvé számukra, hogy kilenc emberrel védekezzenek." - mondta a középpályás. "Ez nem az õ stílusuk."

"Ez a legnagyobb mérkõzés a két klub sikerei és történelme miatt."- tette hozzá Fletcher.

"Sok csatánk volt az évek során. Ennek a párharcnak nagy történelme van, ráadásul mindkét klub ugyanannyi bajnoki címmel büszkélkedik."

"Nagyon fontos alkalom ez, a Liverpool szeretné végre beindítani saját szezonját, azonban hogy ilyen korán látogatnak az Old Traffordra, még inkább fontos számukra a megfelelõ eredmény."

A United sem lehet maximálisan elégedett a saját eddigi teljesítményével, elég csak a hétvégi liverpooli látogatásukra gondolni, mikor az Everton 1-3-ról egyenlítette ki a mérkõzést. Ráadásul elõtte a Fulham vendégeként is hasonló eset történt.

"A teljesítményünkkel nincs semmi baj." - vélte a skót válogatott csapatkapitánya.

"Idõnként nagyon jól játszottunk. Ami hiányzik jelenleg, az a gyilkos ösztön. Ezen kell változtatnunk a lehetõ legrövidebb idõn belül."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!