Blackett: Édes lenne a United elleni siker

A Manchester United korábbi védõje, Tyler Blackett szerint "nagyon édes" lenne a siker, amelyet új csapatával, a Readinggel arathatnának az Old Traffordon az FA-kupában.


A Vörös Ördögök Triplázó csapatának tagja, Jaap Stam által irányított Reading lesz José Mourinho legénységének ellenfele az Álmok Színházában szombaton az FA-kupa 3. fordulójában.

 

A jelenleg a Championship 3. helyén vitézkedõ Királyiak tagja a Manchester Unitedet tavaly nyáron elhagyó 22 éves Tyler Blackett is, aki új állomáshelyén már 18 mérkõzésen szerepelhetett ebben a szezonban.

 

"Nagyon édes lenne a szám íze, ha egy jó eredménnyel sétálhatnánk le az Old Trafford gyepérõl" - kezdte a manchesteriek akadémiáján pallérozódott védõ.

 

"Mióta ismerjük a sorsolást sokat gondoltam erre, és a többiek is többször beszéltek róla. Ez egy olyan dolog, amelyet mindannyian szeretnénk."

 

"Valószínûleg ez megvolt írva a csillagokban, hiszen a menedzserünknek is nagyon komoly kötõdése van a csapattal azáltal, hogy játszott az 1999-ben triplázó csapatban. Középhátvéd társam, Paul McShane szintén a Unitedben kezdte pályafutását. Szóval ez mindannyiunk számára nagyon különleges élmény lesz."

 

 

Miután legutóbbi három mérkõzésükön egyaránt három gólt szereztek, Blackett szerint az Old Traffordon is pozitív játékra fognak törekedni.

 

"A célunk ugyanaz lesz, mint bármely más mérkõzésen - gyõzni akarunk. Harcolni fogunk, megpróbáljuk a saját játékunkat játszani, és minden tõlünk telhetõt megteszünk a pályán."

 

"Ezt próbáltuk az Arsenal elleni Ligakupa mérkõzésen az Emiratesben is [2-0-s vereség októberben],  az akkor nem volt elég, de most ugyanezzel fogunk próbálkozni a United ellen is."

 

Blackett Louis van Gaal irányítása alatt mutatkozhatott be 2014-ben a Manchester United felnõtt csapatában, ahol 12 mérkõzésen szerepelhetett, mielõtt az elõzõ szezont kölcsönben a Celticnél töltötte volna.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!