Mourinho: Rashford megdöntheti a gólrekordot

Jose Mourinho hisz abban, hogy a fiatal tehetség egy napon megdönti Sir Bobby Charlton és Wayne Rooney rekordját.


Szombaton Wayne Rooney a Reading ellen megszerezte történelmi, 249. gólját, amellyel a klub történetének legsikeresebb gólszerzõje lett Sir Bobby Charltonnal holtversenyben.

 

A menedzser szerint a 19 éves Marcus Rasford az új éra egyik meghatározó játékosa lehet és elég ideje van, hogy a Vörös Ördögök legsikeresebb csatára legyen.

 

"Õszintén, nem tudom a klub ranglistáját a gólok tekintetében, de szerintem akik meg tudnák közelíteni a rekordot már távoztak a csapatból."

 

"Marcus még csak 19. Ha karrierje végéig a Vörös Ördögöket fogja erõsíteni, akkor meg tudja csinálni, amit Rooney, habár magas a mérce."

 

"Tehát a modern futballban a hasonló rekordokat nehéz megdönteni. Szóval ki tudja elõre?"

 

 

Rashford tavaly februárban debütált és azóta 14 találatot szerzett a csapatnak. Legutóbb kezdõként kapott helyet a Reading ellen és kétszer tudott betalálni. 

 

"Beszéltem vele félidõben. Azt mondtam neki, hogy nem érdekelnek a kihagyott helyzetei, hisz sokban hozzájárult, hogy feltörjük az ellenfél védelmét." 

 

"Nagyon jól játszott. Egy góllal több, vagy kevesebb, nem érdekel. Azonban egy támadó játékosnak a szerzett gól nagy boldogságot ad, önbizalmat. Tehát számára nagyon jól jött a két gól."

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!