Mourinho: Nem vesszük félvállról a Hull City-t

José Mourinho kijelentette, a Manchester Unitedet nem fogja hátráltatni a vasárnapi, Liverpool elleni rangadó, amikor ma este a Hull City az Old Traffordra látogat a Ligakupa elõdöntõjének elsõ mérkõzésén.


Mourinho legénysége sorozatban aratott 8 gyõzelem után várhatja újabb kupamérkõzését, miután szombaton a Reading ellen elért 4-0-s sikerrel léptek tovább az FA-kupa 4. fordulójába.

 

A United menedzsere nem kevesebb, mint 9 változtatást eszközölt a szombati gyõzelemre kezdõcsapatában, de azóta megerõsítette, kedden visszatérnek az olyan meghatározó játékosok csapatába, mint Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba  vagy Ander Herrera.

 

Az utóbbi idõk jó eredményeinek köszönhetõen a Vörös Ördögök közelebb tudtak lopózni a Premier League élbolyához, az õsi rivális, jelenleg 2. helyen álló Liverpool esetleges vasárnapi legyõzésével pedig két pontra csökkentenék hátrányukat hozzájuk képest, a portugál szerint azonban most minden erejükkel a Ligakupa Wembleyben rendezendõ döntõjébe jutáson lesznek.

 

 

"Vasárnap a Liverpool ellen játszunk, amely hatalmas mérkõzés lesz számunkra, de ott akarunk lenni a döntõben" - kezdte.

 

"Szóval minden erõnket be fogjuk vetni ezen a Hull elleni meccsen, a lehetõségekhez képest a legerõsebb összeállításban fogunk pályára lépni. Tudjuk, hogy oda-visszavágós a párharc, de a második mérkõzést idegenben rendezik majd, így ha képesek lennénk olyan eredményt elérni, amely elõnyt jelent számunkra, akkor mindent meg kell tennünk ezért."

 

"Szerintem a nagy klubok számára egy sorozat az egy sorozat. Soha nem voltam jó abban, hogy különbséget tegyek és válasszak bizonyos sorozatok között. Néhány korábbi klubomnál áprilishoz érve hihetetlen sûrû volt a menetrendünk, de egy csapat azért indul el egy ilyen versenyfutásban, hogy megpróbálja megnyerni azt."

 

"Kétszer már sikerült elhódítanom a Ligakupát Cardiffban, de amikor a döntõ helyszíne átköltözött a Wembleybe akkor azt gondoltam, így még nagyobb jelentõséggel bír a megnyerése, és miért ne próbálnám meg?"

 

"Ez most egy két felvonásos párharc lesz, szóval ha esetleg nem játszunk jól az elsõn, még akkor is ott lesz a második a javításra, úgyhogy mindenképpen oda kell tennünk magunkat a cél érdekében."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!