Heinze sajnálja viharos manchesteri távozását

Gabriel Heinze a Marseille együttesével egykori csapata, a Manchester United ellen készül a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében.


Heinze sajnálatát fejezte ki, hogy megromlott a kapcsolata egykori klubjával és különösen a menedzserrel, Sir Alex Fergusonnal. A 32 éves játékos 2007-ben távozott, miután Patrice Evra kiszorította a csapatból. A vita azon alakult ki, hogy Ferguson nem engedte el az argentint a United riválisához, a Liverpoolhoz, a védõ így végül a Real Madridhoz került.

Heinze ellentmondásos idõszakot töltött a spanyol bajnokságban, azóta viszont stabil tagja a Marseille hátsó alakzatának, ami Didier Deschamps irányításával megnyerte a legutóbbi francia bajnokságot.

A szerdai találkozó elõtt a Stade Velodrome-ban, Heinze szívesen elásná a csatabárdot egykori mesterével.

„Nincs sok dolog, amit megbántam volna pályafutásom során, de ez az epizód egyike azoknak. Elég önfejû és akaratos vagyok, ami néha bajba sodor. Ez nem volt másképp akkor sem, amikor távoztam a Unitedtõl."

 



"Könnyen belátható, hogy Ferguson nagy hatással volt a karrieremre, természetesen pozitív értelemben. Azt gondoltam, hogy nyerõ típus vagyok, mielõtt Angliába szerzõdtem, de akkor még csak a megtett út elején jártam."

"Sir Alex minden játékosát sokkal elkötelezettebbé teszi, és a maximumot hozza ki belõlük. Mindenkitõl elvárja, hogy mindent megtegyen a klubért. Sajnálom, hogy az utolsó napokban úgy alakultak a dolgok, mert még mindig nagyon tisztelem."

"Már nagyon várom, hogy ismét az Old Trafford gyepén szerepelhessek, mert ez a legkülönlegesebb klub mind közül, beleértve a Real Madridot is."

"A United egy olyan klub, ami a sikerekre épült. Van hagyománya, rengeteg megnyert címe és igazi legendái, de az Old Trafford nagyon emberi és meleg környezetként él az emlékeimben.”
 

FourFourTwo.hu


FFT

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!