Új partner: Uber

Globális partneri szerzõdés megkötését jelentette be a Manchester United és az Uber, amely az elsõ ilyen jellegû megállapodás lesz a klub számára.


A parnertség jegyében az Old Traffordon külön az Uber autók részére kialakított megállási lehetõség kerül kialakításra, hogy a mérkõzésekre érkezõ és onnan távozó szurkolók okostelefonjukon elvégzett pár kattintással kényelmesen és biztonságosan utazhassanak. A következõ hónapok során az Uber több, mint 30 ország szurkolói számára különbözõ extra tartalmakat biztosít majd.

 

 

"A Manchester United mindig is kereste annak a módját, miként tudnánk javítani a szurkolóink szórakozási élményeit, az Uberrel pedig mindezt új és izgalmas módon van lehetõségünk megtenni" - kezdte Richard Arnold, a United csoport igazgatója.

 

"A szurkolók maguk is elmondhatják, az ahogyan eljutnak, majd távoznk egy mérkõzésrõl, legyen szó az Old Traffordról, vagy éppen más stadionról, fontos része a meccsnapi élménynek és hozzájárul a napra való felkészüléshez. Az Uberrel való közös munka mindezt megkönnyíti majd a világszerte található 659 millió követõnknek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!