Ferguson nem kért Joe Cole-ból

Sir Alex Ferguson elárulta, nekik is felajánlották a lehetõséget, hogy a nyáron tárgyalásokat folytassanak az ingyen megszerezhetõ Joe Cole leigazolása érdekében.


Az angol válogatott középpályás az egyik legkapósabb ingyen megszerezhetõ futballista volt az elmúlt nyáron, miután elõzõ klubja, a Chelsea nem hosszabbította meg vele lejáró szerzõdését.

 

Számos, a Chelsea riválisának számító csapattal szóba hozták az egykori West Ham-nevelést, többek között a városi vetélytárs Arsenal és a Tottenham együttesével is.

 

 

 

 

Egy idõben a Manchester Unitedet emlegették a 28 éves játékos végsõ állomáshelyéül, ami nem is volt meglepõ, miután köztudott volt, hogy Ferguson hajlik rá, hogy egy kreatív középpályással erõsítse meg gárdáját.

 

Mindezek ellenére Cole végül Vörös Ördögök örök riválisához, a Liverpoolhoz írt alá négy évre, azonban Ferguson utólag elárulta "komplikált" lett volna, ha beavatkoznak a játékos utáni hajszába.

 

"Egy alkalommal megkeresett minket is Joe Cole ügynöke, de mi nem akartuk beszállni ebbe az ügybe" - kezdte a skót menedzser.

 

"Komplikált lett volna beavatkozni az utána folyó hajszába."

 

Cole vasárnap bizonyíthatja, hogy mégis csak jobb lett volna, ha Manchesterben minden követ megmozgatnak a szerzõdtetése érdekében, amikor a Liverpoollal az Old Traffordra látogatnak a Manchester United vendégeként.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!