Zlatan reakciója a döntetlen után

Zlatan Ibrahimovic frusztrált a Hull City elleni gólnélküli mérkõzést követõen, de megígérte, hogy a Vörös Ördögök keményen dolgoznak, hogy még tovább javuljanak az idei szezonban.


A vendégek kapusa, Eldin Jakupovic nagyon meggyõzõ teljesítménnyel rukkolt elõ az Old Traffordon. Pogba két próbálkozása mellett Rojo fejesét, valamint Juan Mata meccslabdáját is kifogta, és egyértelmûen a vendégek legjobb játékosa volt.

 

A szerdai eredmény kiábrándító, ugyanis a legjobb négy közötti csapatok pontokat veszítettek a fordulóban, így közelebb kerülhetett volna a United a Bajnokok Ligája-indulást érõ helyekhez.

 

Ibrahimovic a meccs uátn az MUTV-nek adott interjút, amelyben elmondta, hogy nagyon szomorú a döntetlen miatt.

 

"Nagyon csalódott vagyok. Jó lett volna ma nyernünk, hisz a riválisok pontokat szórtak el, nekünk pedig adott volt a lehetõség közelebb kerülni a legjobb négyhez. Azonban nekem nem a legjobb négy közé jutás a célom. Az enyém az, hogy megnyerjük a Premier League-et, de ha nem nyerünk, akkor nem fog menni a felzárkózás."

 

"Ha nem szerzel gólt, nem nyersz. Szerintem megvoltak a lehetõségeink, de mégsem tudtuk õket gólra váltani, csak a helyzeteket gyártottuk. A meccs utolsó negyedében elveszítettük az irányítást és nem tudtuk azt nyújtani, amire igazából képesek vagyunk."

 

 

"Én nem voltam itt elõzõleg, szóval csak az utóbbi hét hónapról tudok beszélni. Néhány meccsen nincs szerencsénk, néhányon küzdünk és vannak olyanok is amelyeken nem játszunk elég jól. Nem vagyunk tökéletesek, de próbálkozunk. Keményen dolgozunk és mindig nyerni szeretnénk."

 

"A mai napon nem volt szerencsénk. Ha nem játszol jól és egy fél helyzetbõl is gólt tudsz szerezni, akkor az már szerencse. Ma szép helyzeteink voltak, de a befejezéseink nem úgy sültek el, ez történt."

 

Vasárnap a Manchester United a tavalyi bajnok, Leicester City együtteséhez látogat és a svéd csatár szerint már arra a meccsre kell, hogy összpontosítson a csapat és mindent megtenni a gyõzelemért.

 

"Sok meccsünk van még és megpróbáljuk a legjobbat nyújtani és a jövõre tekinteni, hogy a csapat a következõ szezonban a Bajnokok Ligájában szerepeljen."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!