Ferguson: Gyõzni kell a továbbjutáshoz

A Manchester United képtelen volt feltörni a Marseille védelmének reteszét a Velodromeban, amellyel Sir Alex Ferguson is elégedetlen volt, hiányolva csapata kreativitását a pálya utolsó harmadában.


Chris Smalling és Patrice Evra is felkeltette a skót menedzser figyelmét teljesítményével a marseillei nyolcaddöntõ odavágóján, de a Wayne Rooney ellen a mérkõzés végén elkövetett szabálytalanságot se hagyta figyelmen kívül. Azonban ezeken kívül nem igazán van sok kiemelendõ esemény a mai találkozó kapcsán, ezért a Vörös Ördögök menedzsere szerint csapatának javítania kell a jövõ hónapban, az Old Traffordon rendezendõ visszavágón, ha tovább akarnak lépni.

 

"Nagyon nagy csalódást okozott számomra ez a találkozó. Rendben, a pályán pörögtek az események, és a Marseille biztosra ment azt illetõen, hogy ne kapjanak gólt" - kezdte Sir Alex az ITV Sportnak.

 

"Többre számítottunk a csapattól, ezt egyértelmûen elismerhetem. Néha kicsit jobb helyzetben voltunk a mérkõzésen, mint ellenfelünk, de azonban ez sem volt elég a gyõzelem kiharcolásához."

 

"A 0-0 veszélyes eredmény lehet, ha otthon esetleg gólt kapsz. Számunkra azonban csak a gyõzelem jöhet szóba az Old Traffordon. Ha nyerünk, akkor továbbjutottunk. Azt hiszem erre jó eséllyel pályázunk."

 

"A bíró jó helyrõl szemlélhette a Wayne Rooney elkövetett szabálytalanságot a végén. Nem értem, miért nem adott nekünk szabadrúgást, egyértelmû volt pedig a helyzet. Piros lapot érdemelt volna az ellenfél játékosa."

 

 

Ahogy sokaknak, úgy Sir Alex Fergusonnak is nehezére esett pozitívumokat kiemelni a mérkõzés kapcsán, azonban a védelem kapcsán nem lehet oka a panaszra, így kapott gól nélkül térhet haza a csapat Manchesterbe.

 

"Patrice kapott néhány becsmérlõ bekiabálást, miután most játszott elõször hazai földön a világbajnokság után, de erre számítottunk. Nem hiszem, hogy ez hatással lett voln a játékára. Nagyon becsületes produkciót láthattunk ma este Patricetól" - tette hozzá.

 

"Chris Smalling pedig ismételten parádés volt. Ez a fiú idõrõl-idõre fejlõdik. Igazi játékossá akar válni, és nagyon szeret védekezni. Hatalmas példát állít minden védõ elõtt, hogy miként kell egy középhátvédnek szerepelnie." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!