Mourinho: Ibrának még egy éve van

Jose Mourinho arra számít, hogy a következõ szezon lesz Zlatan Ibrahimovic utolsó éve a topfutballban, és azt a Manchester Unitednél fogja eltölteni.


Ibrahimovic a nyáron érkezett az Old Traffordra, miután lejárt a szerzõdése a PSG-nél. Azóta a 35 éves csatár óriási hatással volt csapatára. A svéd játékos szerzõdésében szerepel egy opció, mely révén plusz 12 hónappal meghosszabbítható az.

 

Mourinho bízik abban, hogy ez az opció életbe lép, de arra számít, hogy a következõ szezon lesz Ibra utolsó éve a legmagasabb szinten.

 

"Teljes mértékben biztos vagyok abban, hogy maradni fog" - mondta a menedzser. "Azzal a szándékkal jött ide, hogy két évig maradjon, de mindenki úgy gondolja, elsõ éve sokkal jobb lesz, mint azt várta bárki is."

 

 

"Tudja, hogy a következõ szezonban is megpróbálunk fejlõdni és megpróbáljuk megosztani azt vele, talán az utolsó éve lesz a legmagasabb szinten."

 

"Szóval meggyõzõdésem, hogy marad, alkalmazkodott a klubhoz és a helyzethez."

 

"Semmilyen gondot nem látok a családjával kapcsolatban. Adtam neki egy lehetõséget, hogy néhány napra elmenjen Svédországba, de õ nem élt vele, inkább maradni akart, úgyhogy teljesen biztos vagyok, hogy marad."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!