U23: United 0-2 Reading

A Manchester United tartalékainak kedvezõtlen eredménysorozata továbbra is folytatódik ezzel a vereséggel, annak ellenére is, hogy a csapat élénk teljesítményt nyújtott.


A Vörös Ördögök címvédése már sajnos egy ideje nem téma, a hangsúly immáron azon van, hogy a csapat jó eredményeket elérve minél magasabb pozícióban tudjon végezni a tabellán.

A Leigh Sports Village-ben ez volt az idei utolsó mérkõzés, noha a srácok még visszatértek az FC Porto elleni Premier League International Cup találkozóra erre a helyszínre.

Az összecsapás élénken indult, mindkét együttes próbált gólszerzési lehetõségeket kialakítani, és minél hamarabb megszerezni a vezetést.

Callum Gribbin a Unitednél, majd Josh Barratt a Reading révén közel járt a vezetés megszerzéséhez, majd a 32. percben Barratt szabadrúgásából Gabriel Osho fejjel meg tudta szerezni a vezetést.

A United a fordulást követõen közel járt az egyenlítéshez, McTominay megpattanó lövése a léc alá tartott, azonban a Reading kapusa, Luke Southwood látványos védést bemutatva mentette szögletre a lehetõséget.

Nicky Butt fiai az 58. percben már két gólos hátrányban voltak, Smith felhõfejese a védelmen és a kapuson is túljutott, és a hálóban kötött ki.

Gribbin révén még volt komolyabb gólszerzési lehetõsége a Unitednek, azonban Southwood kapus hárítani tudott.

A United mindent elkövetett a jobb eredmény érdekében, azonban a Reading kitûnõ védekezésével meg tudta tartani nehezen megszerzett elõnyét.


Premier League 2 | Leigh Sports Village | Gólszerzõk: Osho 32, Smith 58

United: O’Hara (Johnstone 69); Olosunde (Warren 46), Scott, Tuanzebe, Mitchell; McTominay, Willock (McIntosh-Buffonge 60); Gribbin; Harrop, Kehinde; Redmond. Nem használt cserék: Whelan, Bohui.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!