Ferguson Edwint dícséri

A United négy gólt szerzett a Wigan ellen, ám a mérkõzés után Sir Alex Ferguson a csapat veterán hálóõrét, Edwin Van der Sart méltatta, aki a meccs korai szakaszában életben tartotta a Vörös Ördögöket.


A hollandnak a meccs korai szakaszában Victor Moses és James McCarthy helyzetét kellett bravúrral mentenie, majd a szünet után nem sokkal Maynor Figueroa 30 méteres lövését tolta ki ujjheggyel.

Sir Alex csapata második félidei teljesítményével elégedett volt, de kiemelte, nagyon sokat köszönhettek a kapusuknak.

"Kiemelkedõ lélekjelenlétrõl tett tanúbizonyságot és rendkívül jól szervezte a védelmet" - mondta Ferguson az MUTV-nek. "A Wigan nagyon jól játszott az elsõ 20 percben. Van der Sarnak néhányszor hatalmasat kellett védenie, míg Smallingnak és Vidának tisztán kellett gondolkoznia a védelemben. Ez elég kellemetlen idõszak volt számunkra."

 


"A második játékrészben aztán már nagyon jól játszottunk és több fantasztikus helyzetet alakítottunk ki. Idõrõl-idõre jöttek a helyzetek és akár több góllal is nyerhettünk volna. De a 4-0-nak is örülök."

A négy gólból kettõt az a Chicharito szerzett, aki mind a négy idegenbeli megnyert bajnoki találkozón gólt szerzett.

"A fiú fantasztikusat alkot" - folytatta Fergie. "Két nagyon jó befejezése volt. Az elsõ góljánál nagyon jól elõzte meg a védõjét, míg a másodiknál remekül játszott össze Rooneyval."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!