Hernandez elégedett szombati teljesítményével

Javier Hernandez elégedett volt a Wigan ellen mutatott formájával, amiért a kezdõcsapatban pályára lépve két góllal tudta gyõzelemhez segíteni a Manchester United alakulatát.


Hernandez utóbbi idõben mutatott kíméletlenül pontos befejezései Sir Alex Ferguson figyelmét sem kerülték el, aki a klub házi gólkirálya, Dimitar Berbatov helyett küldte pályára Wayne Rooney ékpárjaként az ifjú csillagot.


A fiatal csatárnak 17 percre volt szüksége ahhoz, hogy meghálálja mestere bizalmát és megszerezze a vezetõ gólt csapata számára.

 


A többnyire csereként pályára lépõ mexikói játékos a második félidõben is eredményes volt, a gyõzelmet pedig Wayne Rooney és Fabio da Silva góljai biztosították be.


„Nagyon fontos volt, hogy megszerezzük a 3 pontot. Szerettünk volna javítani az idegenbeli mérlegünkön, mert sok pontot vesztettünk eddig az Old Traffordon kívül” – kezdte nyilatkozatát Hernandez a Sky Sports munkatársainak.


„Javítani akartunk ma, és jól is játszottunk, gólokat szereztünk.”


„Tudtuk, hogy nekünk kell betalálni elõször, és utána már jól fog menni a szekér.”


„Nagyon boldog vagyok, élvezem a szezon során kapott sok játéklehetõséget, szeretnék a szezon hátralevõ részében is jól teljesíteni.”


„Örülünk, amiért vezetjük a bajnokságot és a Bajnokok Ligájában is versenyben vagyunk még” – zárta gondolatait a mexikói tehetség.
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!