Shaw is bekerült az angol keretbe

A németek és a litvánok elleni mérkõzésekre készülõ játékosok között találjuk Luke Shaw-t is.


A Manchester United bekkje egyike azon öt United játékosnak, akik meghívót kaptak Gareth Southgate-tõl a Dortmundban sorra kerülõ felkészülési, valamint a Wembley-ben megrendezésre kerülõ világbajnoki selejtezõ mérkõzésre készülõ keretbe. Shaw tavaly szeptemberben sem szerepelhetett sérülés miatt, legutóbb 2015-ben, a svájciak elleni találkozón léphetett pályára a nemzeti csapatban.

 

"Nagyon hiszünk benne" - mondta Southgate. "Úgy gondolom, ez megfelelõ alkalom arra, hogy lökést adjunk neki azzal, hogy még mindig gondolunk rá."

 

 

Shaw mellett Chris Smalling, Phil Jones, Jesse Lingard és Marcus Rashford is a keret tagjai, utóbbinak nagy esélye van, hogy pályára lépjen, miután Wayne Rooney és Harry Kane is sérült. Igaz, a Sunderland csatára, Jermaine Defoe újra bekerült a keretbe.

 

Fiatalabb korosztályoknál is szerepelnek Vörös Ördögök, az U-20-as angol keret tagja Dean Henderson és Axel Tuanzebe, õk Portugália, Franciaország és Szenegál ellen játszanak majd világbajnoki selejtezõket. George Tanner és az U-18-asok Katar ellen, míg az U-17-esek Angel Gomes közremûködésével a csehek, a szlovénok és a bosnyákok ellen lépnek majd pályára.

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!