Sir Alex megpróbálta leigazolni Maldinit

Sir Alex Ferguson ismerten nagyon ravaszan cselekedett az átigazolási idõszakok során, de még a brit labdarúgás legnagyobb menedzsere sem tudta elcsábítani az AC Milanhoz hûséges Paolo Maldinit.


Az olasz védõ az egyik legismertebb olyan játékos, aki egyetlen csapatnál szerepelt pályafutása során. A milánói klubnál 904 alkalommal szerepelt 24 éven át, hétszer nyert bajnoki címet, ötször Bajnokok Ligáját, valamint 14 egyéb trófeát. Maldini összesen 127 alkalommal játszott az olasz nemzeti tizenegyben.

 

Maldini kedden este együtt szerepelt a színpadon Fergusonnal a 2017-es amerikai túra bemutatóján és a menedzser egy nagyon érdekes mesével szolgált a közönségnek arról, hogy volt idõ, amikor megpróbálta megszerezni az olasz legendát.

 

 

"Próbáltam, de amikor találkoztam édesapjával [egykori edzõvel, Cesare Maldinivel], õ elég félelmetes volt" - felelte Sir Alex, amikor arról kérdezték, akarta-e, hogy Paolo a Unitedben szerepeljen. "Csak a fejét rázta, ennyi volt az egész, majd ennyit mondott: 'Nagyapám jelentette a Milánt, apám szintén, én is és a fiam is... felejtsd el!"

 

Maldini - aki 2009 májusában, 40 évesen vonult vissza - elismerte, nem tudta, hogy megkereste a Vörös Ördögök edzõlegendája, de udvariasan elismerte, nem hagyta volna el imádott klubját: "Az egészben a jó, hogy õ [édesapja] soha nem említette ezt nekem. Bár esély sem volt arra, hogy távozzam."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!