Giggs a visszatérés útján

Sir Alex Ferguson nagyon reménykedik, hogy kedden számíthat csapata leghûségesebb játékosa, Ryan Giggs szolgálataira, amikor a Manchester United kedden a Chelseahez látogat a Stamford Bridgere.


Térdsérülés miatt a walesi szélsõ kénytelen volt kihagyni a Vörös Ördögök legutóbbi két mérkõzését a Marseille, illetve a Wigan Athletic ellen - a Crawley Town ellen sem lépett pályára, ám ott a felnõtt keret legtöbb tagja pihenõt kapott.

 

Sir Alex Ferguson nagyon szeretné újra soraiban tudni a 37 éves középpályást, és jó esély is mutatkozik arra, hogy ezt megteheti, azonban még nagyban függ Giggs Chelsea elleni bevethetõsége attól, hogy miként teljesít az edzéseken.

 

 

"Remélhetõleg Ryan teljes értékû edzésmunkát tud végezni. Már nagyon jól halad. Ezen a héten még rajta kívül egy páran visszatérhetnek" - kezdte a skót menedzser a MUTV-nek.

 

"Mindig nagyon nagy rangadó a Chelsea elleni mérkõzésünk. Remek mérleggel rendelkeztünk régebben idegenben is ellenük, ám az elmúlt hét év során ez nagy mértékben romlott."

 

"Ezzel pedig valamit kezdenünk kell, erre pedig remek alkalomnak mutatkozik a keddi összecsapás."

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!