Ibra hosszabbíthat

Zlatan Ibrahimovic megerõsítette, hogy tárgyalások folynak a Manchester Uniteddel szerzõdésének meghosszabbításáról. A csatár elmondta, soha nem hagyott befejezetlenül semmilyen munkát.


A 35 éves támadó tavaly nyáron érkezett a PSG-tõl az Old Traffordra. Akkoriban - mivel lejárt szerzõdése - ingyen igazolható játékosnak számított. A manchesteri klub egy évre írt alá a svéd klasszissal, plusz egy év hosszabbítási opcióval.

 

Ibrahimovic neve többször is elhangzott egy esetleges, MLS-be történõ igazolás kapcsán, de a Vörös Ördögök menedzsere, Jose Mourinho szeretné megtartani gólgyárosát. Jó hír számára, hogy Zlatan megerõsítette, tárgyalások folynak a hosszabbításáról.

 

"Meglátjuk, mi lesz, tárgyalunk" - mondta Ibra a Manchester Evening News-nak. "Újabb egy évre szóló opcióm van, amíg itt vagyok, nagyon jól akarok teljesíteni, úgyhogy lássuk, sok idõ van még."

 

"Nem kérdés, élvezem, hogy egy ilyen fantasztikus klubnál lehetek, a világ egyik legnagyobb klubjánál egy fantasztikus menedzserrel. Korábban is ismertem már õt, õ egy gyõztes, tökéletes edzõ a klub számára."

 

"Nem tudom, hány embernek adatik ez meg, de én a Manchester United játékosa vagyok, le akartak igazolni, ezt a klubot választottam, a legjobb angol csapatot."

 

 

Ibra olasz, spanyol, holland és francia bajnoki címet is nyert korábban, ebben a szezonban pedig lenyûgözõen teljesítve már 26 gólt termelt a Unitedben.

 

"Élvezem. Olyan vagyok, aki ha bemegy valahova, 200%-kal égek. Bemegyek, elintézek mindent, majd kisétálok. Amikor végeztem, nincs semmi panasz, így dolgozom én. Soha nem hagytam befejezetlenül semmit."

 

"Én mindig bemegyek, teszem a dolgom, tisztességes módon, tisztességes üzletet kötve, ezt teszem én."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!