Vidic: Nem félek Torrestõl

Nemanja Vidic egyértelmûen kijelentette, nem fog mentális problémát okozni számára, hogy holnap újra szembe kell néznie Fernando Torresszel.


A Manchester United csapatkapitánya parádés formában játszik az egész idei szezonban, és teljesítményével nagyban hozzájárult csapata jó szerepléséhez, illetve ahhoz, hogy idén mindösszesen egyszer kaptak ki a bajnokságban.

 

Vidic és társai azonan kedden komoly feladat elé néznek, ugyanis a Stamford Bridgere látogatnak a Chelsea vendégeként, amely még akkor is komoly erõpróbának ígérkezik, ha a két csapat tabellán elfoglalt helye alapján most ez nem is számít akkora rangadónak.

 

A londoni Kékek vesszõfutása még késõ õsszel kezdõdött, ezért meg is erõsítették keretüket a téi átigazolási idõszakban, és David Luiz mellett megszerezték Fernando Torrest is, akitõl bár sokat vártak, egyelõre még nem tudta megszerezni elsõ gólját új csapata színeiben.

 

Ugyanakkor bármennyire is gólínségben szenved, nagy figyelem fog rá, és a mérkõzésen valószínûleg vele elég sokszor szembekerülõ Nemanja Vidicre kettejük közös múltja miatt. A két játékos mindig érdekes csatákat vívott a múltban, amikor Torres még a Liverpoolt erõsítette, és nagy általánosságban elmondható, hogy a párharcokból legtöbbször a spanyol világ-, és Európa-bajnok került ki jobban.

 

Nyilván Vidic fejében is megfordultak a múltbéli események a mérkõzés elõtt, azonban most kijelentette, hogy nem foglalkozik kettejük múltjával, és nem fog számára problémát okozni, hogy újra szembe kell néznie Torresszel.

 

 

"Néha lehet olyasmiket olvasni, hogy egyes játékosoknak meggyûlt a bajuk, amikor bizonyos játékos ellen kellett játszaniuk" - kezdte a szerb hátvéd.

 

"Egyértelmû, hogy hasonló véleménnyel vannak az emberek velem és Torresszel kapcsolatbna, ugyanis ennek mindig hangot is adnak."

 

"Nekem nincs ezzel problémám. Ezen csak a pályán nyújtott teljesítményemmel változtathatok, nem azzal, hogy a médiában közreadom, hogy mit gondolok."

 

"Ez csak még jobban arra sarkall, hogy a feladatomra koncentráljak."

 

A Chelsea szezon derekán bekövetkezett krízise okán hátrányuk jelenleg 15 pont a listavezetõ Manchester Uniteddel szemben, amellyel kapcsolatban korábban a Chelsea csapatkapitánya, John Terry elismerte, egy esetleges vereség a Vörös Ördögöktõl egyértelmûsítené, hogy kiszálltak a bajnoki címért folytatott versenyfutásból.

 

Ezt a véleményt osztja a manchesteriek csapatkapitánya is: "Sok pontnyi hátránnyal rendelkeznek hozzánk képest, nagyon nehéz lenne számukra visszakapaszkodni."

 

"De bármi megtörténhet. Ha megnézzük a bajnokság állását, és azt, hogy mi hány pontot vesztettünk, illetve, hogy a Chelsea hányszor kapott ki, akkor láthatjuk, hogy soha nem lehet tudni mi történik." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!