Herrera: Nagyon kritikus vagyok magammal

Elhalmozzák dicséretekkel Ander Herrerát a vasárnapi, Chelsea ellen mutatott teljesítménye miatt. Az egyre fontosabb középpályás azonban nem figyel ezekre. Éppen ellenkezõleg, igyekszik elfordulni az egyre erõsebb rivaldafénytõl.


A 27 éves középpályás a Meccs Játékosa lett, miután nagyszerû gólpasszt adott Marcus Rashfordnak, belõtte a csapat második gólját, és levette a pályáról Eden Hazardot.


Ennek ellenére a meccs elõtt adott interjújában Herrera szenvedélyesen beszélt az idei formájáról, és arról, hogy miért nem veszi tudomásul a dicséreteket. Sõt, véleménye szerint a szurkolók csak akkor fognak emlékezni a teljesítményére, ha sikerül jól zárni a szezont.


Kiváló szezont futsz, többször voltál kezdõ mint az elmúlt két évben. Miként értékeled a 2016/17-es szezonodat?
Elégedett vagyok a fejlõdésemmel és a teljesítményemmel, de az emberek csak a szezon végére emlékeznek, és ebbõl a szempontból kulcsfontosságú pillanathoz értünk. Még nyolc bajnokink van, és remélhetõleg még négy Európa-liga meccsünk. Senki sem fog a szezon ezen részére emlékezni, ha nem teljesítek jól a végén. Boldog vagyok, de még nem végeztem.

 


Az a benyomásunk, hogy nagyon kritikus vagy magaddal – jól látjuk?
Sokat követelek magamtól, mert úgy érzem, hogy többet és többet és többet tudok adni a csapatnak. Boldog vagyok, és azt hiszem, hogy ez a helyes hozzáállás. Eddig jól ment, de meg kell mutatnom, hogy még több van bennem. A csapatnak szüksége van rám, ha a pályán vagyok. Csapatjátékos vagyok, mindent meg akarok tenni a menedzserért, és nem nézek vissza, csak elõre. A következõ másfél hónap a karrierem legfontosabb idõszaka. Így nézek rá, és így nézek a focira is. Továbbá amikor mindenki azt mondja, hogy nagyszerû szezont futsz, hogy nagyon jó meccsed volt, jól játszol, akkor nem hiszem hogy jót tesz odafigyelni ezekre. Arra akarok összpontosítani ami elõttem áll, és ez nagyon fontos. A Bajnokok Ligájában akarok játszani jövõre.


Mekkora hatással volt rád José Mourinho, a pályán és azon kívül?

Nagyon hálás vagyok neki. Ebben az idényben játszottam a legtöbbet a klubban, Mourinhóval a kispadon. Nagyon boldog vagyok. Az elsõ naptól kedve rengeteg önbizalmat adott nekem, elmondta, hogy rendkívül fontos játékosa leszek. Örökké hálás leszek neki, de a labdarúgás változik. Kiváló játékosaink vannak, és a Manchester United képes arra, hogy kiváló játékosokat szerzõdtessen, úgyhogy nem ülhetek a babérjaimon. Továbbra is dolgoznom és teljesítenem kell, meg kell tegyem amit a menedzser kér tõlem.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!