Young csupán a Unitedra koncentrál

Ashley Young kijelentette, hogy még mindig játéklehetõségre éhezik, annak ellenére, hogy egyre bizonytalanabb a manchesteri jövõje.


Az egykori válogatott játékos csupán 13 alkalommal volt kezdõ az idei szezonban és már a téli átigazolási idõszakban úgy tûnt, hogy Kínába fog igazolni, azonban úgy döntött, hogy marad és harcolni fog a helyéért.

 

A United legutóbbi 13 meccsén 8 alkalommal volt kezdõ a csapatban Young és hozzátette, hogy csakis a pályán történtekre koncentrál. A 31 éves játékos a következõket mondta:

 

"Természetesen voltak is és lesznek is találgatások a jövõmmel kapcsolatban, fõleg az átigazolási idõszak kezdetétõl."

 

"De én sokszor mondtam, hogy minél többet szeretnék játszani. Nem tudom, mit hoz a jövõ. Csakis a következõ meccsre koncentrálok, és ha az edzõ engem választ, akkor megpróbálok mindig száz százalékot nyújtani."

 

"A szezon végéig szeretnék minél több idõt a pályán tölteni, ez az, amire most összpontosítok. A késõbbiekben pedig meglátjuk, hogy mi lesz."

 

 

"Fel vagyok tüzelve és ki vagyok éhezve a sikerre. Amikor egy ilyen remek sorozatban [PL - a szerk.] szerepelhetsz és egy ilyen fantasztikus csapat vesz körül, akkor az minden nap sok erõt ad a munkához."

 

"Az edzéseken nincsenek olyan kihívások, mint a játéktéren, ezért minden játékos szeretné magára ölteni a csapat mezét. Én sem vagyok ezzel másképp."

 

Young már leszögezte, hogy csakis a csapatra koncentrált, amikor a kínai ajánlatok felröppentek és hozzátette, hogy a jelenlegi szerzõdése még mindig tart a Vörös Ördögöknél, azonban nem tudja mit hoz a jövõ.

 

"További egy évem van hátra a szerzõdésbõl, valamint plusz egy opciós év. A továbbiakról pedig a menedzsert kell megkérdezniük."


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!