Herrera nyugtalan a jövõjét illetõen

Annak ellenére, hogy Ander Herrera az idén kiváló teljesítményt nyújt, elárulta: még mindig sok álmatlan éjszakát okoz számára, ha belegondol, hogy hogyan fog alakulni a manchesteri pályafutása.


A spanyol középpályás 2014 nyarán érkezett az Athletic Bilbao csapatától és azóta fontos szerepet tölt be a Vörös Ördögök középpályáján.

 

A 27 éves játékos remek teljesítménnyel rukkolt elõ a vasárnapi rangadón és a meccs emberének választották. Egy gólt és egy gólpasszt jegyezhetett a neve mellé, valamint teljesen hatástalanította a vendégek legjobb játékosát, Eden Hazardot. A mérkõzés után a játékos a következõket nyilatkozta:

 

"Tovább kell dolgoznom és a menedzser elvárásait kell teljesítenem."

 

"Kiváló játékosok vannak a Manchester Unitednél és minden lehetõsége megvan a csapatnak, hogy nagy játékosokat igazoljon, éppen ezért sokszor nem alszok éjszaka."

 

 

A United tavaly rekord összegért igazolta Paul Pogbát a Juventus csapatától és Jose Mourinho korábban már elárulta, hogy újabb nagy dobásra készülnek az átigazolási piacon.

 

Az idei szezonban Herrera a portugál menedzser egyik kulcsemberének számít. 31 bajnoki mérkõzésbõl 23 alkalommal kapott lehetõséget, amiért nagyon hálás a spanyol játékos.

 

"Nagy köszönettel tartozom neki [Mourinho - a szerk.]. Az idei évem volt a legjobb évem a csapatnál és ehhez nagyban hozzájárul az, hogy Mourinho ül a kispadon."

 

"Nagyon boldog vagyok. Már az elsõ naptól kezdve nagy bizalmat kaptam tõle és elmondta, hogy fontos játékos leszek az õ számára."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!