Sky: Ibrahimovic kihagyja a szezon hátralévõ részét

A Sky Sports hírforrásai szerint Zlatan Ibrahimovic kihagyni kényszerül a Manchester United szezonbeli hátralévõ mérkõzéseit.


Ibrahimovic csütörtökön este, az Anderlecht elleni Európa-liga negyeddöntõ visszavágó rendes játékidejének utolsó pillanataiban szenvedett térdsérülést, amely okán le is kellett cserélni.

 

José Mourinho, aki közvetlenül a mérkõzés után nyilatkozva "nem volt túl optimista" a sérülés súlyosságát illetõen, most úgy tûnik, arra készülhet, hogy a csapat házi gólkirályát nélkülözni lesz kénytelen a Premier League hajrájában és az Európa-liga végjátékában.

 

 

És mivel a svéd csatár szerzõdés hosszabbítására továbbra sem került rá az aláírása, így az is elõfordulhat, hogy a belgák ellen játszotta utolsó hivatalos mérkõzését a Vörös Ördögök mezében.

 

A svéd csatár a nyáron érkezett az Old Traffordra ingyen, miután szerzõdése lejárt a Paris Saint-Germain csapatánál, amikor egy évre szóló szerzõdést írt alá a klubbal, amely tartalmazott egy két éves hosszabbítási opciót is.

 

Szezonbéli góljai közül egy-egy Community Shield és Ligakupa sikert ért csapata számára, a bajnokságban 28 mérkõzésen pedig 17 alkalommal tudott eredményes lenni.

 

Érzékeltetésképpen a csapat házi sorrendjében mögötte álló Juan Mata összesen hat találattal bír a Premier League-ben.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!