O'Shea: Giggs 40 éves koráig is játszhat!

Az ír védõ szerint semmi oka befejeznie a walesi varázslónak, „abszolút legenda” és bizonyította, képes még magas szinten játszani.


 

Giggs napra pontosan 20 éve mutatkozott be a Vörös Ördögök színeiben és nemrég újabb 1 évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerzõdését. A 37 éves játékos még nem érzi elérkezettnek az idõt a visszavonuláshoz és O'Shea is úgy érzi képes még segíteni a csapatot.

 

 

 

 

A kérdésre miszerint Giggs játszhat-e akár 40 éves koráig is, O'Shea egyértelmûen helyeselt:

 

„Kétségtelen. A fizikai állapota nem változott amióta ismerem, nagyon jó kondícióban tartja a testét.”

 

„Attól függõen megússza-e komolyabb sérülés nélkül biztos vagyok benne, hogy még játszani akar. Látom rajta, hogy imádja a játékot, miért kéne elkapkodni a befejezést?”

 

Giggs beállította Bobby Charlton 606 meccses rekordját a bajnoki szereplések terén, miután a Chelsea ellen csereként lépett pályára. O'Shea szerint csak Paolo Maldini szintjén lehet emlegetni a modern labdarúgásban csapattársa teljestményét.

 

„Ahogy a menedzser évek óta építgeti a csapatot és változik a keret, úgy azt is lehet látni, Giggsy minden csapatban fontos elem.”

 

„Ez hihetetlen. Maldini jut eszembe ha róla beszélünk, de azt hiszem Giggs még rajta is túlnõtt. A mérlege és a sebessége mutatja, hogy még most is mindegy neki, hogy egy tapasztalt vagy fiatal védõ jön vele szemben.”

 

„Tudom sok közhelyet mondhattam el róla megint, de azt hiszem ezt még sokan meg fogják tenni, mert ez az igazság.”

 

„Õ egy abszolút legenda.”

 

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!