Rooney: A City elleni ollózás volt a legfontosabb gólom

Wayne Rooney elárulta, hogy a 2011-ben szerzett legendás gólja a manchesteri pályafutásának legfontosabb találata volt.


A SkySports egyik szakértõje, Geoff Shreeves a manchesteri derbi napján kereste fel a Vörös Ördögök csapatkapitányát egy beszélgetésre, ahol az angol játékos a 2011-ben szerzett találatáról beszélt. 

 

A United abban az évben elhódította a Premier League trófeát, és Rooney elárulta, hogy nagyon fontos gyõzelmet ért a legendás ollózása. A szakértõnek a következõket mondta a találatról:

 

"A labda megpattanása [Nani beadását követõen] tulajdonképpen segített nekem, hisz lelassult a játékszer és elég idõm volt rámozdulni, meg tudtam fordulni." 

 

"Õszintén, csak gondoltam, hogy megpróbálom elérni. Nem a legjobb mérkõzés volt a számomra, de szerencsére a felsõ sarokba lõttem a labdát."

 

 

Arra a kérdésre, hogy vajon ez volt-e a legfontosabb találata, Rooney a következõket mondta:

 

"Azt hiszem, igen. Abban az évben megnyertük a bajnokságot, és ez egy fontos gyõzelem volt a számunkra."

 

Rooney elárulta, hogy az akkori City hálóõr, Joe Hart még mindig úgy gondolja, hogy a találat lábszárral született. Azonban a Vörös Ördögök kapitánya szerint, ahhoz sokkal nagyobb képességre lett volna szüksége.

 

"Õ [Joe Hart] ragaszkodik ahhoz, hogy lábszárral szereztem a találatot. Én viszont mindig mondtam neki, hogy sokkal nagyobb képesség kell lábszárral betalálni, mint lábbal."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!