Shaw tanácsa a két sérültnek

Luke Shaw tanáccsal szolgált Zlatan Ibrahimovic-nak és Marcos Rojónak, akik épp csak elkezdték a súlyos térdsérülésükbõl való felépülést.


A duó hosszú idõre kidõlt a sorból, miután az Anderlecht elleni EL-negyeddöntõ visszavágóján mindkettejük térdében megsérült az ínszalag.

 

Shaw már túlesett egy hasonlóan hosszú felépülésen azután, hogy 2015 szeptemberében, a PSV Eindhoven elleni BL-meccsen két helyen tört el a lába. A United Review-nek adott exkluzív interjúban a védõ a csapattársairól feltett kérdésre is reagált.

 

"Az egyik legfontosabb dolog az ilyen sérülésekkel, hogy soha nem szabad rohanni a felépüléssel" - mondta Luke. "Biztos vagyok abban, hogy a lehetõ leggyorsabban szeretnének visszatérni. Ám a sérülés mértékét figyelembe véve és azt, hogy meg kell bizonyosodni arról, tényleg rendbe jött-e a dolog, ami után neki lehet állni az erõnlét visszaszerzéséhez, nagyon nehéz pozitívnak maradni. De a végsõ célra gondolsz, minden egyes nap harcolsz, megpróbálsz minél jobbat tenni a felépülés érdekében és lökést adni magadnak."

 

"Kulcsfontosságú a támogatás, amit tõlünk és a szurkolóktól kapnak. Mindannyian együtt kell lennünk ezekben a nehéz idõkben, amikor sok idõbe telik a felépülés. Mindketten erõs személyiségek, biztos vagyok, hogy átlépnek ezen és még erõsebben térnek vissza."

 

 

A játékosok különleges pólót viseltek a Burnley elleni találkozó elõtti bemelegítés során, amivel Ibra és Rojo elõtt tisztelegtek. Shaw szerint ez is jól mutatja, milyen egység van csapaton belül.

 

"Azt hiszem, a menedzser ötlete volt és remek lépés volt" - folytatta a védõ. "Tudom, hogy mindketten értékelik ezt. Tudom, min mennek keresztül most, hosszú és kemény út vár rájuk, de náluk erõsebb játékost nem találnál. Csak nézd meg Zlatan posztját az Instagramon. Nagyon pozitívan áll a visszatéréséhez és mindannyian reméljük, hogy gyorsan, erõsen fognak harcolni és még jobb játékosként térnek vissza. Biztos vagyok, hogy így lesz."

 

"Nagyon jó a légkör a klubban. Tapasztalt és fiatal játékosok keveréke van itt. A tapasztaltabbak mindig segítenek nekünk, olyan, mint Wazza, Youngy, Carras és Ibra. Mindig segítenek, ha kell, különösen sok segítséget kapok Carras-tól, ami nagyon jó az én helyzetemben. Nagyon erõs közösséget alkotunk, mindenki közel áll a másikhoz, mindannyian a legjobbat szeretnénk egymásnak. Mindannyian ugyanazért harcolunk, hogy trófeákat szerezzünk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!