Shaw szalagsérülést szenvedett

A Sky Sports értesülései szerint a Manchester United baloldali védõje, Luke Shaw szalagsérülést szenvedett lábfejében, ezért specialista kezelésére szorul.


Shaw a vasárnapi, Swansea City elleni 1-1-re végzõdött bajnoki 9. percében kellett hogy elhagyja a pályát, hétfõi vizsgálatok pedig kimutatták, hogy lábfejében szalagsérülést szenvedett.

 

Ezzel az angol válogatott játékos frusztrációtól sem mentes szezonja véget ért, amely során csak 20 mérkõzésen léphetett pályára, miután kikerült José Mourinho kegyei közül.

 

Shaw éppen az elmúlt hetekben tudta visszaverekedni magát a Vörös Ördögök felnõtt csapatának kezdõjébe, és úgy tûnt, azáltal, hogy sikerül megszilárdítania helyét, pozitív felhanggal érhet véget számára a 2016/17-es szezon.

 

 

A 21 éves játékos kidõlésével csatlakozott azon United játékosok népes listájához, akik a csapat sûrû, Európa-liga szerepléssel teletûzdelt programjának áldozatai lettek.

 

A Hattyúk ellen megsérült az elefántcsontparti középhátvéd, Eric Bailly is, akinek a bokája fordult ki, így Mourinho a korábbinál is kevesebb merítési lehetõségbõl állíthatja ki kezdõcsapatát az elkövetkezendõ hetek során.

 

Bailly az utóbbi mérkõzésen egyre jobban összeszokott Daley Blinddel, kiválásával azonban a Unitednél  a Celta Vigo elleni Európa-liga elõdöntõ elsõ mérkõzésre gyakorlatilag nem lesz olyan bevethetõ játékos a felnõtt csapat keretében, akinek az eredeti posztja középhátvéd lenne.

 

Helyét Mourinho nyilatkozata alapján Matteo Darmian, Michael Carrick vagy az ifjú Axel Tuanzebe töltheti be


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!