Cantona: Bajnok lesz a United

Bár a Manchester United elszenvedte második vereségét kedden a Chelsea otthonában, a Stamford Bridgen, a klub egykori játékosa, és egyben legendája, Eric Cantona szerint a Vörös Ördögök nyakába akasztják májusban a bajnoki címért járó aranyérmet.


Mitöbb, az egykori francia válogatott, aki a klub színeiben 1992 és 1997 között hat címet nyert, és nemrég elvállalta a New York Cosmos igazgatói posztját, szerint a Manchester United az európai kupaporondon is villanthat.

 

"Szerintem a United lesz a bajnok, természetesen" - mondta riporterek kérdésére Szingapúrban.

 

"Nagyszerû csapat, nagyszerû menedzserrel, és egy hatalmas klub. Szerintem õk fognak a végén odaérni a Premier Leagueben, és reális esélyük mutatkozik a Bajnokok Ligája trófea begyûjtésére is."

 

 

Ha Cantona, akkor nem maradhatott el az sem, hogy említést tegyen a hétvége rangadójáról, az Anfield Roadon játszandó Liverpool elleni derbirõl. Az egykoron még strandlabdarúgó válogatottnál is szövetségi-kapitányi posztot ellátó Cantona remek emlékekkel rendelkezik az õsi rivális elleni mérkõzésekrõl; hogy mást ne említsünk, õ lõtte az 1996-os FA kupa fináléban a gyõztes gólt a Scouserek ellen.

 

"Minden mérkõzés nagyon fontos, de ez nagyon különleges összecsapás, hiszen két kimagasló klubról van szó, amelyek sikert-sikerre halmoztak az elmúlt 20 év során. Igazi derbi, ráadásul Kenny Dalglish úgy tûnik, remek munkát végez Liverpoolban. Minden jel arra mutat, hogy parádés találkozó elé nézünk."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!