Smalling: Mourinho kritikái pozitívan hatottak rám

Chris Smalling elárulta, hogy annak ellenére, hogy Jose Mourinho kritizálta õt a térdsérülésébõl való felépülése miatt, még mindig szoros kapcsolatban van a portugál menedzserrel.


A Manchester United menedzsere többször is kritizálta a két angol védõt, Chris Smallingot és Phil Jonest, mivel szerette volna, ha mielõbb visszatérnek, és szerinte nem volt elég bátor a két játékos.

 

Smalling sérülés miatt kénytelen volt kilenc meccset is kihagyni áprilisban, azonban állítása szerint nem érez nyomást, amiért Mourinho nyilvánosan kritizálta õt.

 

"Pozitív következtetéseket is le lehet vonni ezekbõl, hogy mit szeretne tõled az edzõ a pályán" - nyilatkozta Smalling a Sky Sports-nak.

 

"Azt szeretné, hogy õt képviseljük, valamint, hogy harcoljunk érte."

 

"Nyilvánvaló, hogy a térdsérüléseknél van egy bizonyos protokoll, amelyet mindig betartunk az orvosi stábbal és az edzõkkel is."

 

"Játékosként senki sem szereti a gólvonal mellõl vagy a díszpáholyból figyelni a meccseket. Nem igazán érdekes. Mindent megtettem, amit csak tudtam, és örülök, hogy visszatérhettem."

 

"Nagyon közeli beszélgetéseink szoktak lenni a menedzserrel és kiváló kapcsolatban vagyunk."

 

"Az egész sérülésem alatt a felépülési folyamatról beszéltünk és arról, hogy mikor fogok visszatérni. Szóval ez jó érzés, hogy a menedzser akar engem, hisz végül õ fogja eldönteni, hogy játszok-e vagy sem."

 

 

A Vörös Ördögök a legutóbbi négy Premier League mérkõzésüket nem tudták megnyerni, csupán két döntetlent harcoltak ki, a Swansea és a Manchester City ellen.

 

A rossz forma miatt ismét a hatodik helyre csúsztak a tabellán, és most már egyre valószínûbb, hogy végül nem a legjobb négy között zárják a szezont.

 

Smalling elismerte, hogy a United erõforrását tekintve, ez a teljesítmény nem volt elegendõ.

 

"Ez eléggé felemészt minket, hogy hol is vagyunk jelenleg a tabellán és, hogy hány csapat is van felettünk. Nem is beszélve az elvesztett pontokról."

 

"Sokat tanultunk ebbõl a szezonból, és biztos vagyok benne, hogy nem szeretnénk még egyszer átélni ezt az érzést."

 

"A Ligakupa és az Európa-liga ellenére, mi sokkal jobbak vagyunk a jelenlegi pozíciónkhoz képest. Ezt nem tudtuk megmutatni, de a következõ szezonra orvosolni fogjuk ezt a problémát."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!