Jones nagyon szeretne játszani a döntõben

Phil Jones elmondta, nagyon szeretne játszani az Ajax elleni Európa-liga döntõben, azzal azonban teljesen tisztában van, hogy erõs harc folyik a kezdõcsapatos helyekért a nagy eseményt megelõzõen.


A United menedzsere a Southampton elleni, gól nélküli döntetlen elõtt megjegyezte, el kell még döntenie, hogy Jones vagy Smalling kezd majd Stockholmban. A két angol válogatott hátvéd ismét egészséges, és az elmúlt három Premier League mérkõzésen együtt szerepeltek a védelem szívében.

A St Mary's-ben elért döntetlen során mindketten megmutatták, hogy számítani lehet rájuk, és az MUTV arról faggatta Jones-t, hogyan látja saját esélyeit az Ajax elleni kezdõcsapatot illetõen.

"Fantasztikus csapatunk van, és mindannyian szeretnénk játszani a döntõben" - ismerte el. "Ez egy döntõ, hazudnál, ha azt mondanád, hogy nem szeretnél szerepelni egy ilyen találkozón, azonban egyénenként csak annyit tehetsz, hogy a lehetõ legjobb teljesítményt nyújtod a csapat érdekében. Bárki is játszik a döntõben, elég jó ahhoz, hogy ott legyen, elvégezze a munkát és megnyerje a mérkõzést."

 

 

 


Bár egy bajnoki még hátra van a szezonból a Crystal Palace ellen vasárnap az Old Traffordon, Jones figyelmét már az Európa-liga döntõje felé fordítja.

"Õrült lennél, ha teljesen kizárnád az elmédbõl a döntõt" - mondta a 25 éves védõ a Southampton elleni döntetlent követõen. "Hatalmas meccs lesz ez számunkra, izgatottak vagyunk a döntõ miatt, és egy trófea már a zsebünkben van."

"Az emberek a tabellára fognak nézni, és azt mondják, nem volt jó szezonunk, de inkább lennél második úgy, hogy semmit sem nyersz, vagy begyûjtenél két trófeát úgy, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelhetsz?"

Interjúja végén Jones dicséretben részesítette a Manchester United idegenbe ellátogató szurkolóit, nem csupán a St. Mary's-be elutazókat, hanem általánosságban véve a 2016/17-es szezon során az összes alkalmat tekintve.

"Fantasztikusak voltak az egész szezon során - otthon és idegenben" - tette hozzá. "A srácok az öltözõben igazán értékelik ezt. Egy szerda estén elutazni a Southampton otthonában egy 0-0-ért jó dolog, és nekünk szükségünk van erre [a támogatásra] vasárnap [a Crystal Palace ellen] és a döntõben is."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!