POTY: A társaknál Valencia az év játékosa

Antonio Valencia kiegyensúlyozottan szilárd teljesítménye a jobb bekk poszton azt eredményezte, hogy csapattársai õt választották meg a szezon legjobbjának.


Az ecuadori lenyûgözõen teljesített végig és három hónapban is a legjobbnak választották õt a szurkolók. Egyike annak az öt játékosnak, akik legalább negyven mérkõzésen szerepeltek a kezdõcsapatban, az elõzõ hónapban, a Celta Vigo elleni EL-elõdöntõ mindkét meccsén õ vezette ki a gyepre a csapatot és kulcsszerepet játszhat a stockholmi döntõben is.

 

"Minden a kemény munkáról szól" - mondta Vale. "Nagyon hálás vagyok a menedzser szavai miatt, a szurkolók támogatásáért és nyilvánvalóan ebben az esetben is a csapattársaim támogatásáért. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, különösen Marouane-nak!"

 

 

Tavaly Chris Smallingot választották meg legjobbnak a csapattársak, ezúttal õ mondta el, miért Valencia kapta ezt a trófeát az idei szezon után: "Úgy vélem, Antonio nagyon kiegyensúlyozott volt, olykor õ volt a vezérünk, függetlenül attól, hogy jobb bekk vagy épp szélsõ poszton szerepelt. Hihetetlenül megbízhatóan teljesített, nem csak támadások terén, hanem amikor védekeznie kellett. Minden szélsõnek vagy csatárnak gyorsabbnak vagy erõsebbnek kell lennie nála, ha túl akarnak jutni rajta. Egyik sem könnyû!"

 

Valencia 2011/12-ben már elnyerte ezt a trófeát, sõt akkor a szurkolók is õt látták a legjobbnak, valamint a legszebb gól is az õ nevéhez fûzõdött.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!