Bosz: A Unitednél pénz, nálunk fantasztikus játékosok vannak

Az Ajax edzõje, Peter Bosz figyelmeztette csapatát, ne érezzenek semmiféle nyomást azáltal, hogy egy olyan méretû és tapasztalatú csapat lesz az ellenfelük az Európa-liga döntõjében, mint a Manchester United.


A két, gazdag európai kupamúlttal rendelkezõ klub Stockholmban csap össze jövõ szerdán, ahol egy rangos európai kupa megszerzése mellett a Bajnokok Ligája jövõ évi fõtábláján való szereplés is kockán forog. 

 

José Mourinho legénységének mindenképpen nyernie kell ha vissza akarnak térni a legrangosabb európai kupasorozat színterére, míg az Ajax az Eredivisie ezüstérmeseként a selejtezõkörben már biztosan indulónak számít, így Bosz szerint a nyomás egyértelmûen portugál kollégája tanítványainak vállára nehezedik majd.

 

"A United nagyobb költségvetéssel rendelkezik, szóval ha érzik ennek a súlyát és az ezzel együttjáró nyomást, az nagyszerû" - kezdte.

 

 

"Az igaz, hogy mindkét döntõbe jutott fél nagy klub, gazdag történelemmel. A United több tapasztalattal és pénzzel rendelkezik, mint mi, nekünk azonban fantasztikus játékosaink vannak."

 

"Én egyáltalán nem érzek nyomást - csak azt, hogy ez egy hatalmas lehetõség. Nem tudom, hogy a játékosaim érezni fogják-e a nyomást, mert ez lesz az elsõ komoly döntõjük, de azt tudom, hogy mi mindannyian meg akarjuk nyerni azt a mérkõzést."

 

"Mi minden eshetõségnél azt tartjuk majd szem elõtt, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani."

 

Mourinhonak az elmúlt hetekben egy elég súlyos sérüléshullámmal kellett megküzdenie és gyakran hazárdíroznia kellett annak értelmében, hogy bizonyos játékosait frissen tudja tartani, ellentétben az amszterdami alakulattal.

 

"Fittek és frissek vagyunk" - tette hozzá Bosz.

 

"Ma 24 játékossal edzettünk. Emellett újra velünk lehetett az egyik védõnk, Daley Sinkgraven is, sérülését követõen."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!