Joel készen áll

Joel Pereira készen áll arra, hogy vasárnap elsõ alkalommal lépjen pályára kezdõként a Manchester United elsõ csapatában és eltökélt, hogy megfeleljen menedzsere elvárásainak.


Jose Mourinho azt tervezi, hogy a 20 éves kapust állítja a Crystal Palace elleni, idei utolsó bajnoki meccsen a kapuba egy fiatal csapat tagjaként.

 

Pereira már bemutatkozhatott a felnõttek között, januárban csereként állt be a Wigan elleni FA-kupa összecsapáson és a közelmúltban a szakvezetõ azt nyilatkozta, Joel lehet a következõ generáció legjobb portugál hálóõre.

 

"Szép szavak voltak tõle, most pedig bizonyítanom kell, hogy igaza van!" - mondta Joel-Castro a ManUtd.com-nak. "Amikor az egyik legjobb menedzser így bízik benned, akkor csak jól érezheted magad."

 

"Szeretném visszafizetni neki ezt az edzéseken és jó teljesítménnyel. Minden egyes nap keményen dolgozok és a következõ lépés vasárnap jön el, úgyhogy arra kell figyelni és majd meglátjuk, mi lesz."

 

"Nagy nap lesz ez a fiatal játékosok számára. Mint a menedzser említette, néhányunk esélyt kap majd, amit nagyon várunk. Remélhetõleg jó eredményt érünk el, mindenki élvezni fogja és jól fogunk játszani."

 

Pereira - aki 2012-ben érkezett a Neuchatel Xamax együttesétõl - remek idõt töltött kölcsönben a Belenensesnél a szezon elsõ felében, mielõtt visszatért az Old Traffordra, hogy váltsa Sam Johnstone-t harmadik számú kapusként, aki az Aston Villához került ideiglenesen.

 

 

"Ez a szezon az egyik legjobb és legfontosabb volt számomra, különösen az elsõ hat hónap kölcsönben, ami nagyon jól ment. Kaptam néhány mérkõzést elsõ osztályban játszva, ami rengeteget segített a fejlõdésemhez - nagyon sok tapasztalatot szereztem. De visszajönni ide, az elsõ csapathoz még jobb volt, hisz minden nap világklasszisokkal edzhetek."

 

Kettõ klasszis játékos a sok közül épp a két kapus, David De Gea és Sergio Romero, a spanyol és az argentin válogatott elsõ számú hálóõrei.

 

"Remekül érezzük magunkat a közös munkák alatt - két csodás kapusról és nagyszerû emberrõl beszélünk, akik kiváló barátok is" - folytatta Pereira. "Minden egyes nap tanulok valami újat tõlük."

 

"Bármire is van szükségem, tudom, hogy számíthatok rájuk és próbálnak segíteni, elmondani, miben fejlõdhetek. Nagyon jó kapcsolatot ápolunk egymással és amikor helye van, jókat viccelõdünk is."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!