Jones mindenképpen játszani akar a döntõben

Phil Jones elfogadja, hogy José Mourinhonak nehéz döntéseket kell majd meghoznia, amikor véglegesíti a Manchester United kezdõcsapatát a szerda esti Ajax elleni Európa-liga döntõre.


A középhátvéd végigjátszotta a vasárnapi, Crystal Palace ellen 2-0-ra megnyert szezonzáró bajnokit, de elfogadja, hogy menedzsere figyelmét már régóta a második számú európai kupasorozat stockholmi fináléja köti le, amely nem csak egy újabb trófea megszerzésének lehetõségével kecsegtet, de egyben jövõ évi fõtáblás Bajnokok Ligája indulást is ér.

 

Jones is harcban áll azért, hogy ott lehessen a kezdõk között Svédországban a védelemben, amelybõl mindenképpen hiányozni fog a sérült Marcos Rojo, illetve az eltiltott Eric Bailly, az viszont bizonyos, hogy Mourinho egyre többet fog töprengeni kezdõcsapata összeállításán, ahogy a döntõ napjához érünk.

 

"Nyernünk kell" - jelentette ki Jones.

 

"Dióhéjban úgy fogalmazhatnánk, hogy mindent vagy semmit. Szezonunkat meghatározó pillanat elõtt állunk és biztosra kell mennünk azt illetõen, hogy sikerül megnyernünk a mérkõzést. A Bajnokok Ligájában akarunk játszani; ezért pedig annyit tehetünk, hogy megnyerjük a döntõt."

 

"Tudjuk, hogy a végcél számunkra a Bajnokok Ligája, de ki kell harcolnunk a jogot, hogy ott lehessünk, ezt pedig a szerda este megnyerésével tudjuk elérni. Nincs Istentõl kapott jogunk arra, hogy megnyerjük az Európa-ligát. Megérdemeljük, hogy a döntõben lehetünk. Megérdemeljük, hogy ott lehetünk, de fel kell szívnunk magunkat és bizonyítanunk kell, hogy elég jók vagyunk és ezt is fogjuk tenni."

 

"Több, mint kész vagyok arra, hogy alkalmazkodjak bármihez, amire a menedzser megkér. 11 nagyon nehéz döntést kell meghoznia, de én végig azt hangoztattam, bárki is játszik majd, a legjobb képessége szerint fogja elvégezni a feladatát."

 

"Rotálta a csapatát, hogy pihenõt biztosítson mindenkinek, frissen tartsa a játékosokat, akinek pedig kell, az játéklehetõséghez jusson. Szerintem egy hihetetlenül jó egyensúlyt sikerült kialakítania azon játékosok között, akikre szerdán számíthat. Mindenki, aki bevethetõ, ég a vágytól, hogy ott lehessen a pályán."

 

"Rengeteg mérkõzést játszottunk. A Manchester United minden sorozatban érintett akar lenni, ameddig csak tud, ez pedig együtt jár a sok meccsel. Csalódottak lennénk, ha nem vehetnénk részt ennyi sorozatban. Ez azt jelentené, hogy nem vagyunk sikeresek. Megtudom érteni a társaim fáradtságát, mert nagyon kifacsaró szezonon vagyunk túl. De még egy utolsó erõfeszítést kell tennünk szerdán este."

 

 

Jones úgy érzi, megfelelõ elégedettséggel tekinthet vissza szezonjára, még ha egy rosszul idõzített sérülés be is zavart a képbe számára.

 

"Természetesen szerettem volna többet játszani a szezonban" - tette hozzá.

 

"Azt kell hogy mondjam, hogy sikerült néhány nagyon balszerencsés sérülést összeszednem. Ettõl függetlenül úgy érzem, jó szezonon vagyok túl. Amikor játszottam, akkor sikerült egy 25 mérkõzéses bajnoki veretlenséget felépítenünk. Szerintem összesen egyszer veszítettünk addig, amíg vissza nem térhettem az Arsenal ellen. Szerintem jó szezonom volt; remélhetõleg a következõ szezonban többet játszhatok és jobban tudok teljesíteni."

 

"Vele [José Mourinho] nagyon jó dolgozni. Ebben a szezonban az elejétõl a végéig nagyon élveztem a közös munkát. Még akkor is, amikor a szezon elején nem játszottam, önbizalmat plántált belém, hogy ha jól dolgozok az edzéseken és jól játszom, akkor bekerülhetek a csapatba. Õ pedig tartotta magát a szavához. Folyamatosan azt éreztette velem, hogy szüksége van rám, ezért pedig sokkal tartozom neki."

 

GYERE EL ÉS SZURKOLJ A MANUTDFANATICS.HU-VAL KÖZÖSEN  AZ EURÓPA-LIGA DÖNTÕN!


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!