Ibra maradni akar

Mino Raiola, Zlatan Ibrahimovic játékosügynöke elárulta, a svéd klasszis maradni akar a Manchester Unitednél.


A 35 éves csatár remek elsõ szezont futott az Old Traffordon, 46 mérkõzésen 28 gólt termelt egészen áprilisig, amikor az Anderlecht elleni EL-gyõzelem során komoly térdsérülést szenvedett, ami miatt nem léphetett pályára a szezon maradék részében.

 

Ibra késõbb mûtéten esett át a Pittsburgh Medical Center egyetemén, ám még nem tisztázott, mennyi idõbe telik a teljes felépülése.

 

Raiola szerint a játékos készen áll majd a következõ szezonra és remélhetõleg a Unitednél játszik majd továbbra is, feltéve ha a klub él opciós jogával és hosszabbít egy évvel a csatárral.

 

Amikor az ügynököt arról kérdezte a Talksport, hogy Ibra szeretne-e a Vörös Ördögöknél maradni, így felelt: "Igen. Angliában akar maradni, a csúcson akar maradni és ha látja, hogy értékes lehet a Manchester United számára, akkor miért ne a Manchester United lenne a kiválasztott?"

 

"Más top klubok számára is értékes lehet, de úgy vélem, az a tisztességes, ha a Uniteddel tárgyalunk és látjuk, mit akar minden fél."

 

 

Ibrahimovic ott volt Stockholmban, ahol megnézte csapata EL-döntõjét, majd együtt ünnepelt csapattársaival - már mankó nélkül. Azon az estén 33. komoly trófeáját zsebelhette be és amikor jövõjérõl kérdezték, azt felelte a Sky-nak, hogy néhány hét múlva visszatérhet.

 

Felépülésének üteme is hatással lehet jövõjére, ám Raiola szerint nagyon sok opció közül választhatnak.

 

"Rengeteg ajánlatunk van, amiket ki kell értékelnünk" - folytatta. "Fantasztikus idõt töltött a Manchester Unitednél és csak a klubon és rajtam múlik az, hogy lássuk, mit hoz a jövõ. De a legfontosabb, hogy tökéletesen felépüljön, aztán majd meglátjuk, mi lesz."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!