Heinze: Keane leütött engem

Gabriel Heinze, a United egykori bal bekkje elárulta, Roy Keane egy vereség után bevágott neki egyet.


Az argentin három évet töltött az Old Traffordon 2004 és 2007 között, utolsó évében bajnoki címet szerzett a Vörös Ördögökkel, majd a Real Madridhoz igazolt.

 

Az Argentinos Juniors jelenlegi menedzsere jól ismert volt az Álmok Színházában tüzes temperamentumáról és agresszív játékstílusáról. Azonban ezek a képességek csapattársaival szemben is bajba sodorták õt, ráadásul épp Keane-nel szemben, aki minden idõk egyik legkeményebb játékosa volt.

 

"Elvesztettünk egy meccset, majd elsõként értem az öltözõbe, Roy Keane pedig másodiknak" - nyilatkozta Heinze. "Elsõként akartam beérni, nem akartam beszélni senkivel a vereség után."

 

"Nem igazán értettem az angolt, csak a csúnya szavakat. Aztán meghallottam a nevem és utána azt, hogy 'f*** off'. Roy Keane mondta, a legjobb játékos."

 

 

"Tudtam, hogy rossz volt, amit mondott, úgyhogy felálltam mellé és azt feleltem: 'F*** off, You!' Nem emlékszem, mi történt utána."

 

Mikor arról kérdezték, azért nem emlékezett, mert kapott egy ütést, az egykori bekk így felelt: "Igen, igen."

 

Heinze azután igazolt a Realhoz, hogy megpróbálta elérni, hogy a Liverpoolhoz szerzõdhessen, ám ezt a klub nem meglepõ módon megvétózta.

 


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!