Átigazolási Center - Július

Vajon lesz még érkezõ? Mourinho még két játékost szeretne igazolni.


Július 29.

 

Devonte Redmond: a United 20 éves középpályása januárig a Scunthorpe együttesét erõsíti, miután a két klub megegyezett a játékos kölcsönadásában. (BBC)

 

Nemanja Matic: a szerb középpályást a Juventus is kiszemelte magának, ám az olaszok végül inkább Blaise Matuidit próbálják leigazolni. Ezzel a United könnyebb helyzetbe került a Matic-ért folyó harcban, bár a Chelsea jobban szeretné külföldre értékesíteni játékosát. (Independent)

 

Gareth Bale: Jonathan Barnett, a walesi játékos ügynöke elárulta, Bale nem megy sehova, marad Madridban és bármilyen pletyka távozásáról valótlan. (Sky Sports)

 

Paulo Dybala: az olasz La Repubblicában megjelentek szerint a Juventus "beárazta" csatárát, akiért 107 millió fontot kellene fizetnie annak, aki szeretné leigazolni. A hírek szerint a Vörös Ördögök mellett a Barcelona is érdeklõdik Dybaláért.

 

 

 

Július 19.

 

Marco Verratti: a PSG középpályása lecserélte ügynökét. Ezentúl Mino Raiola képviseli õt. Talán nem volt véletlen ez a lépés. A Tuttomercatoweb arról írt, hogy a United tárgyalásokat folytat a játékos leigazolása ügyében.

 

Danny Rose: Jose Mourinho figyelemmel kíséri a Tottenham bal bekkjét. Korábban már a Celtic fiatal szélsõ védõjét, Kieran Tierney-t is szóba hozták a Vörös Ördögökkel, ám a legfrissebb hírek szerint a Spurs bekkjét szeretné a United. (MEN)

 

Richarlison: a manchesteriek figyelik a Fluminense 20 éves csatárát, aki szélen is bevethetõ. Richarlison jelenlegi szerzõdése 2020-ig szól és 20 millió euró a kivásárlási ára. A United mellett a Milan is szemmel tartja a támadót. (Calciomercato)

 

Ashley Young: miután a Stoke City szélsõje, Marko Arnautovic a West Hamhez távozik, Mark Hughes szeretné megszerezni a United játékosát. (Sun)

 

Ross Barkley: az angol középpályásról hetek óta olvasni olyan pletykákat, melyek arról szólnak, hogy a Tottenhamhez igazolhat. Ám most úgy néz ki, a Spurs mellett a Chelsea és a United is bejelentkezett érte. (Metro)

 

 

Július 14.

 

David De Gea: a Real Madrid hamarosan komoly ajánlatot tehet a United kapusáért. De Gea állítólag szeretne is a királyi gárdához csatlakozni, ám a Vörös Ördögök nem akarják elengedni a 26 éves hálóõrt. Két éve szinte biztossá vált, hogy a Realban folytatja David, ám az utolsó pillanatban meghiúsult az üzlet. Manchesteri bennfentesek szerint a Real idén újra próbálkozik. (Daily Mail)

 

Nemanja Matic: a United továbbra sem tett le arról, hogy leigazolja a Chelsea középpályását. A hírek szerint Matic külön edzett csapattársaitól, ami annak a jele lehet, hogy Conte mindenképp megválna a játékostól. A United mellett a Juve is szeretné leigazolni a szerbet. A Telegraph információja szerint Matic szívesen együtt dolgozna megint Mourinhóval és az Old Traffordra szeretne igazolni.

 

 

Eric Dier: bár a Tottenham nem akar megválni fiatal játékosától, a Telegraph beszámolója szerint abban az esetben megtenné, ha bizonyos összeg mellé a United még Anthony Martialt is odaadná a londoni klubnak. 

 

Fabinho: miután a Monaco elutasította a United ajánlatát, a manchesteri klub arra készül, hogy nagyobb összeget tegyen le az asztalra. Korábban már arról számoltak be a lapok, hogy a játékossal mindenben megegyezett az angol rekordbajnok. (Daily Star)

 

Phil Jones, Chris Smalling: Tony Pulis szeretné leigazolni a West Bromhoz a United két angol védõjét, akikért 30 millió fontot fizetne a Vörös Ördögöknek. (Mirror)

 

Serge Aurier: a United felvette a kapcsolatot a PSG-vel annak érdekében, hogy sikerüljön az Old Traffordra csábítani a szélsõ védõt. Információk szerint Aurier ára valahol 17 és 22 millió font között lenne, a párizsiak el is engednék õt, de csak azután, hogy sikerült megtalálniuk utódját. A manchesteriek mellett a Juve és az Inter is érdeklõdik az elefántcsontparti játékos iránt. (France Football)

 

 

Július 9.

 

Radja Nainggolan: hetek óta olvashattuk, hogy a United szeretné megszerezni az AS Roma középpályását, ám az olasz klub sportigazgatója, kijelentette, a játékos semmiképp nem hagyja el a csapatát a nyáron, hiszen a rómaiak nem adják el õt. (MEN)

 

Nemanja Matic: a Vörös Ördögök továbbra sem tettek le arról, hogy leigazolják a Chelsea középpályását. Annak ellenére sem, hogy a manchesteriek borsot törtek a londoni rivális orra alá Romelu Lukaku szerzõdtetésével. (Independent)

 

Ivan Perisic: újabb ajánlatot tett a United az Internek. A Vörös Ördögök 20 millió eurót (17,7 millió fontot) és Matteo Darmian játékjogát adnák a horvát szélsõért cserébe. (Football Italia)

 

Eric Dier: a Guardian információja szerint a Spurs akkor sem engedné el a fiatal játékost riválisnak, ha 50 millió fontot adna érte valaki. Pochettino nem szeretne riválisokat erõsíteni azzal, hogy elad játékost.

 

James Rodriguez: a United nem tett le arról, hogy leigazolja a Real kolumbiai szélsõjét. A királyi gárda elengedné Rodriguezt, hiszen úgy könnyebben tudná megfinanszírozni Mbappe szerzõdtetését. James-t a PSG és a Chelsea is szeretné, ám a hírek szerint Ed Woodward komoly tárgyalásokat folytat az ügyben. (Independent)

 

Zlatan Ibrahimovic: bár a szerzõdése lejárt, a svéd klasszis továbbra is Carringtonban dolgozik azon, hogy felépüljön sérülésébõl. A legfrissebb hírek szerint januárban - amennyiben teljesen felépül addigra - új szerzõdést tesz elé a klub annak ellenére is, hogy leigazolja a United Lukakut. (Mirror)

 

Tiemoue Bakayoko: a Sun beszámolója szerint Jose Mourinho a Chelsea elsõ számú kiszemeltjét is szeretné megszerezni. A Chelsea egyelõre nem tudta leigazolni az AS Monaco középpályását, ami nem tetszik Antonio Conte menedzsernek. Sõt, a hírek szerint a francia csapat vezetõinek sem tetszik a londoni klub körülményes hozzáállása. Mourinho pedig kész lecsapni, amennyiben nem tudná megszerezni Matic-ot vagy Diert. 

 

 

Július 4.

 

Chris Smalling: Tony Pulis szeretne egy középsõ védõt igazolni a West Bromhoz és a United angol hátvédje is a kiszemeltjei között szerepel. A hírek szerint Smalling 12-15 millió font közötti összeg ellenében mozdítható. (Birmingham Mail)

 

Ivan Perisic: Gianluca Di Marzio, olasz újságíró úgy tudja, a Vörös Ördögök újabb ajánlatot készülnek tenni az Internek annak érdekében, hogy sikerüljön leigazolniuk a horvát szélsõt, ám a felajánlott összeg nem fogja elérni a milánóiak által óhajtott 48 millió fontot.

 

Romelu Lukaku: a BBC újságírója arról számolt be, hogy megbízható forrásoktól úgy tudja, a belga csatár menedzsmentje sokkal inkább szeretné, ha a Unitedhez igazolna a játékos ahelyett, hogy a Chelsea-hez menne.

 

Marc Bartra: a spanyol AS arról írt, hogy Jose Mourinho immár a Borussia Dortmund védõjét szeretné megszerezni, akit a németek tavaly nyáron igazoltak le a Barcelonától.

 

Gareth Bale: a Don Balon cikke szerint a walesi szélsõ csakis a Manchester Unitedhez igazolna, amennyiben a nyáron elhagyná a Real Madridot. Bár a manchesteriek mellett a PSG is szeretné leigazolni õt, a játékos nem akar a párizsi csapatban focizni.

 

 

Fabinho: nem tett le a United arról, hogy a nyáron leigazolja az AS Monaco játékosát. Korábbi hírek szerint az angol klub már tett egy ajánlatot a brazilért, amit csapata nem fogadott el. Azonban a Vörös Ördögök készen állnak arra, hogy egy magasabb ajánlatot tegyenek le az asztalra. (Corriere dello Sport)

 

 

 

Július 1.

 


Alvaro Morata: a Daily Express beszámolója szerint a Real Madrid csatára barátainak elárulta, az üzlet megköttetett és hamarosan a Manchester United játékosa lesz.

 

Radja Nainggolan: a TuttoMercatoWeb információja szerint az AS Roma 70 millió fontot szeretne kapni középpályásáért, akit a nyáron igen erõsen szóba hoztak az Interrel is - a United mellett. Ám a milánói klub nem kíván akkora összeget adni a belgáért, így a Vörös Ördögök egy vetélytársat már kilõhetnek. Korábban már kiderült, Jose Mourinho 6,6 millió fontos éves fizetéssel próbálná Manchesterbe csábítani Nainggolant, akiért 61 millió fontos ajánlatot készül tenni a klub. Janusz Michallik, az ESPN szakértõje szerint a középpályás el fog igazolni a nyáron az Old Traffordra.

 

Ivan Perisic: az Inter újabb manchesteri ajánlatot utasított vissza Perisic-ért. A Calciomercato.com cikkébõl kiderült, a napokban 40 millió eurót tett le az asztalra a manchesteri klub, ám az Inter továbbra sem tágít azon elképzelése mellõl, hogy megkapja az 50 millió eurót a horvát szélsõért.

 

Kieran Tierney: a Vörös Ördögök a Celtic fiatal bal bekkjéért érdeklõdnek. A 20 esztendõs játékost az Arsenal is figyeli, ám a hírek szerint a United áll közelebb ahhoz, hogy leigazolja a Celtictõl. Az ár 15 millió font körül állhat meg. (Mirror)

 

 

Marquinhos: úgy tûnik, a United lemondhat azon álmáról, hogy megszerezze a PSG brazil védõjét. Jose Mourinho szerette volna leigazolni Marquinhos-t, akiért állítólag 62 millió fontot ajánlott a klub, ám a brazil aláírta szerzõdéshosszabbítását, így nagyon kicsi az esély arra, hogy csapatot váltson. (Sportslens)

 

Andrea Belotti: a Torino nem fogadta el a United 61 millió fontos ajánlatát a csatárért, akinek kivásárlási ára 81 millió font. (Tuttosport)

 

Mateo Kovacic: Jose Mourinho szeretné, ha a Real Madrid horvát középpályását igazolná le a United, ezért kérte az illetéseket, olyan ajánlattal álljanak elõ, amellyel megdupláznák Kovacic fizetését. A középpályás nem szeretne távozni Madridból annak ellenére sem, hogy Zidane nem számolt vele rendszeresen. Kovacic jelenlegi szerzõdése 2021-ig szól. (Diario Madrista)

 

Romelu Lukaku: Paul Marriner, az ESPN szakértõje elárulta, jóbarátja, az Everton sportigazgatója elmondta neki, hogy a United és a Chelsea is igen komoly ajánlatot tett a belga csatárért, amiket a klub azonban elutasított, hiszen az a céljuk, hogy betörjenek a top 4-be. Csak akkor adná el a liverpooli gárda gólerõs csatárát, ha 100 millió fontot kapna érte. (MEN)

 

Kostas Manolas: a Zenit és az AS Roma a napokban megállapodott egymással abban, hogy a játékos 26 millió font ellenében Oroszországba költözik, ám az üzlet végül nem köttetett meg, hiszen Manolas nem tudott megállapodni a Zenittel. Közben a Chelsea és a United is bejelentkezett Manolas-ért. (InsideFutbol)

 

 

Aliou Traore: a Goal.com arról számolt be, hogy a Vörös Ördögök a Man City-t és a Juventus-t is megelõzve megszerezték a 16 éves csodagyereket, aki 4 éves szerzõdést kötött a klubbal. (TheHardTackle.com)

 

David De Gea: a hírek szerint a kapus eladta manchesteri villáját. A Sun szerint mindez azért történt, mert a Real elnöke, Florentino Perez nem tett le arról, hogy csapatához csábítsa a spanyol portást annak ellenére, hogy Zinedine Zidane bízik Keylor Navas-ban. 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!