Morata képviselõi a Bernabéuban jártak

Alvaro Morata képviselõi hétfõ reggel a Real Madrid vezetõségével találkoztak, hogy a csatár jövõjérõl tárgyaljanak.


A Manchester United szeretné megszerezni a mellõzött csatárt, aki Zlatan Ibrahimovic pótlására érkezne. A játékos pedig szívesen játszana a Premier League-ben.

 

Morata ügynöke, Juanma Lopez, és édesapja, Alfonso Morata, egy 50 perces találkozón tárgyaltak a Real vezetõségével. A játékos nem tudott jelen lenni a találkozón, mivel szabadságát tölti Ibizán és Szardínián, miután a múlt hónapban feleségül vette Alice Campellót.

 

 

A United és a Real között hónapok óta folynak a tárgyalások, azonban a vételi árról eddig még nem tudott megegyezni a két gárda. A 24 éves játékos ára körülbelül 70 millió font.

 

A Sky Italy korábban hírül adta, hogy a Vörös Ördögök 52,4 millió fontos ajánlatát visszautasította a Bajnokok Ligája gyõztes csapat.

 

Amennyiben Ed Woodward meg tud egyezni a Real Madrid vezetõségével, akkor a személyes feltételeken már nem fog múlni az átigazolás.

 

A blancók edzõje, Zinedine Zidane szeretné maradásra bírni a játékost, azonban az állandó játékidõt nem tudja számára garantálni.

 

A United a hétvégén utazik az Egyesült Államokba, azonban eddig csupán egy játékos érkezett a csapathoz, Victor Lindelöf személyében.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!