Pereira bizonyítana a túrán

Joel Pereira reméli, hogy bizonyítani tud majd Jose Mourinhónak az idei túrán.


Mourinho szerint a fiatal kapus a jövõben Portugália elsõ számú hálóõre lesz. Meg is adta a 21 éves játékosnak a lehetõséget az elsõ csapatnál, hiszen májusban elõször léphetett pályára a Vörös Ördögök színeiben a Crystal Palace ellen.

 

Pereira a ManUtd.com-nak adott interjújában az idei túráról beszélt, amely számára az elsõ lesz a felnõtt csapatnál, tehát remek tapasztalatra számít, valamint bizonyítani szeretne.

 

"A felkészülési idõszak nagyon fontos minden játékos számára. Ez egy remek lehetõség a szezon elõtt, itt kezdõdik minden. Amennyiben jól teljesítesz a felkészülési meccseken, azzal bizonyítod a menedzsernek, hogy készen állsz a játékra."

 

"Ez jót fog tenni a játékosoknak és a csapatszellemnek is, mivel mindenki együtt lesz, és remélhetõleg én is meg fogom kapni a lehetõséget, ami számomra nagyon fontos lenne. Keményen fogok dolgozni a játékidõért, és lépésrõl lépésre látni fogom, hogy ez hogyan is mûködik."

 

"Ez lesz az elsõ túrám a felnõtt csapattal, tehát alig várom már, hogy a társakkal együtt lehessek."

 

 

A United olyan csapatokkal fog megmérkõzni, mint a Mancheser Ciy, a Real Madrid és a Barcelona. Pereira szerint ezek a meccsek felmérik majd a játékosok fejlõdését a Premier League kezdete elõtt.

 

"Úgy gondolom, hogy izgalmas meccsek lesznek. Mi vagyunk a Manchester United, a felsorolt csapatok pedig a mi szintünkön vannak. Ahhoz, hogy készen álljunk a következõ szezonra, ilyen csapatokkal kell összemérnünk erejünket."

 

"Ez egy remek tapasztalat lesz  mindenki számára, és alig várom már, hogy találkozzak a szurkolókkal egy teljesen új környezetben."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!