Az Everton elfogadta a United ajánlatát Lukakuért

A mai napon a Sky Sports és a BBC is megerõsítette, hogy az Everton elfogadta a Manchester United
ajánlatát Romelu Lukakuért.


Egyelõre semmi hivatalos megerõsítés sincs az ügyben, azonban a hírportálok úgy tudják, hogy 75 millió fontot fog fizetni a manchesteri csapat.

 

Lukaku jövõje már márciusban bizonytalanná vált, miután visszautasította az Everton ajánlatát, és azt nyilatkozta, hogy tudja már, hogy hol fogja folytatni a pályafutását.

 

A belga játékost a Chelsea is szerette volna megszerezni, azonban Mourinho mindenképp egy komoly szintû csatárral akarta pótolni Zlatan Ibrahimovicot. 

 

 

A United elsõ számú célpontja Alvaro Morata volt, azonban több ajánlatukat is visszautasította a Real Madrid. A Sky Sports News HQ úgy tudja, hogy a Vörös Ördögök végleg feladták a spanyol játékos leigazolását.

 

Lukaku, aki az elõzõ idényben 25 gólt szerzett a bajnokságban, a hét vége felé áteshet az orvosi vizsgálaton, és valószínûleg a csapattal tart majd az amerikai túrára.

 

A játékosok szombaton térnek vissza az edzõközpontba, majd vasárnap indulnak is Los Angelesbe.

 

 

A Sky Sports arról is beszámolt, hogy Lukaku leigazolásának nincs köze a Rooney-ügyhöz, akiért a liverpooli kékek élénken érdeklõdnek. Az angol támadó 2004 után ismét visszatérhet a Goodison Parkba, miután nem zárta ki a távozás lehetõségét. A tárgyalások tehát tovább folytatódnak Rooney képviselõi és az Everton között.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!